Plants vs Zombies

Jag fick ett spel till min iPhone av syrran när jag låg på sjukhuset – Plants vs Zombies. Det är riktigt kul, jag kan sitta i timmar och spela! Har jag väl börjat är det svårt att lägga ifrån mig spelet, för man vill liksom bara komma liiite längre varje gång! Det var lite segt i början på sjukhuset, men när jag fattade hur jag skulle göra (jag var drogad, jag skyller på det) så fastnade jag direkt.

Plants vs Zombies, alltså växter mot zombier. Man har en liten spelplan som föreställer bakgården till sitt hus, och så kommer det ett gäng t tsom vill försöka ta sig in i huset. Målet är att med hjälp av olika slags växter, som egentligen är vapen, ska försöka hindra dem från att ta sig in i huset. Man har bland annat ärtskjutare, valnötter, chili, solrosor, majskolvar och meloner till sitt förfogande, och varje växt och varje sorts zombie har en specialegenskap. Man måste alltså använda rätt växt till rätt sorts zombie.

Växt, blomma

Det är kul, det ger mig något att fördriva tiden med, och dessutom är det riktigt gulligt! Dels finns det flera olika banor man ska klara av, och när man har gjort det första gången blir det lite svårare. Ibland dyker det upp lite bonusbanor, och så kan man samla ihop mynt för att köpa fler sorters växter. Sedan finns det en massa småspel och pusselvarianter på banorna, riktigt kul. Jag fick det på presentkort, så jag antar att det kostar 7 spänn eller så, men med tanke på att det är så många timmar jag har fördrivit genom att spela det, så är det helt klart värt pengarna. Plants vs Zombies, alltså, högsta betyg för iPhone-spel. Ska nästan kolla om det finns fler varianter, för det är så himla kul!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/plants-vs-zombies/

2 pingar

  1. […] jag ligger och väntar på att orka röra mig igen. Dessutom är det ganska roligt. Har kört den första varianten av spelet ett bra tag (fick det av syrran när jag låg på sjukhus sist), men Plants vs. Zombies 2 […]

    • Spel i stället för väntan -september 9, 2015 kl. 15:42

    […] själv är ingen kasinospelare, men jag spelar som sagt andra spel på mobilen eller datorn ibland, och steget därifrån till att satsa lite pengar i hopp om att […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.