Presenter

Jag fick ju några presenter av Fru Hatt i går, helt aporpå ingenting, bara för att jag har haft det lite tufft ett tag. Hon är så fantastiskt snäll, den kvinnan! Det hade skrikit ”Klara!” om dem när hon såg dem, och jag håller helt och hållet med! Först öppnade jag ett paket som innehöll de här ljusen, i min favoritfärg – limegrönt.

Presenter - limegröna ljus från Lagerhaus

Sen så behövde jag tydligen något att elda de fina ljusen i också, så jag fick en liten ljushållare. Och hur ser en sådan ut för att skrika ”Klara!”? Jo, den ser ut som en uggla, så klart! Dessutom en riktigt gullig sådan, med ögonfransar!

Presenter - ljushållare som ser ut som en uggla från Lagerhaus

Och till sist så fick jag en liten godsak, en klubba med en puss. Ska avnjuta den i dag, och samtidigt tänka på att de vänner jag har är fantastiska sådana.  Små presenter bara för att jag har det jobbigt har dykt upp lite då och då den senaste månaden, och jag blir så glad att jag blir alldeles rörd!

Presenter - en klubba som det står puss på, från Lagerhaus

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/presenter-2/

2 kommentarer

    • Tofflanmaj 22, 2013 kl. 15:32
    • Svara

    Min present till dig SKULLE kunna vara ett studiebesök på min limegröna arbetsplats – om det är möjligt (rent fysiskt samt vad gäller tiden – min anställning är ju tidsbegränsad).
    10+ till min Storasister Fru Hatt som gav bort presenter på sin egen födelsedag! 😀

    1. Ja, varför inte! Det vore kul att se! 😀 Verkligen, det borde ha varit tvärtom – jag hade ju ingenting till henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.