Resor och stygn

Somnade gott i går kväll efter utflykten! Var ensam som vanligt, jag har bara haft besök i totalt två timmar sedan jag kom hem från sjukhuset. Å andra sidan har folk varit sjuka också, och jag vill inte ha någon infektion post-op. Jag pallar ju inte några större resor själv, mer än att sitta i bilen till närmsta stormarknad och plocka några grönsaker, innan jag vill hem och vila. Jag har inte för avsikt att hälsa på någon. Men det är okej. Det är så livet är.

I dag måste jag tyvärr ut igen, och det känns skitjobbigt. Klockan fyra ska jag ta bort stygnen på vårdcentralen, och den ligger riktigt jävligt till. Ett par stationer med tunnelbanan kan väl gå an, men jag är tvungen att åka buss sen också. Smala, slingriga vägar med många stopp – värsta sortens resor. Visserligen inte mer än fem minuter, men det är fem minuter mer än vad jag brukar orka med när jag inte är konvalescent!

Vägmärke flera kurvor. Resor

Färdtjänstkortet har ju inte kommit ännu. Det kan eventuellt hinna komma innan jag måste åka, men man måste boka ungefär trekvart innan man vill åka, och eftersom det kan bli samåkning så måste man vara ute i god tid. Har det inte kommit med posten (som brukar komma mellan ett och tre) senast halvtre, så kan jag alltså glömma resor med taxi utan att bli ruinerad resten av veckan. Kommer kortet inte i dag, måste jag ta mig till stan på egen hand för att träffa läkaren på fredag förmiddag också.

Sjukt irriterande att det tar sån tid, och att processen är så omständlig. Jag bokade läkartiden för drygt två månader sedan, men fick inte komma dit förrän i slutet av mars eftersom läkaren sa att det var gott om tid. Öh, nej. Personen som intervjuade mig på stadsdelsnämnden sa att handläggningstiden var 3-4 veckor, och där var jag för 5 veckor sedan. Ugh!!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/resor-och-stygn/

2 kommentarer

    • Tofflanmaj 8, 2013 kl. 18:17
    • Svara

    Hoppas, hoppas att allt har gått bra nu!!!!

    1. Nej för fasen. Tjugo över två kom posten, men det var bara räkningar! Åkte kommunalt dit, men det fick bli dyrtaxi hem. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.