Röd dag och projekt

Onsdag, och röd dag! Dagens projekt blir nog att plocka upp och städa undan de saker jag hade med mig till sjukhuset. Nej, jag har faktiskt inte kunnat göra det ännu. Alltså saker som inte ska ligga framme. En bok, lite underkläder, godispåsar, datorväskan med sladdar, ryggsäcken med kläder, och så en jäkla massa mediciner. Ska visa en av sorterna senare, de förvandlar mig sakta men säkert till en glad gubbe. På magen. Men det blir en annan dag.

Eftersom det är röd dag i dag, innebär det att älskaren R är ledig. Vi firade inte Valborg i går, dels för att jag inte är 10 år gammal längre, och för att jag kan orkar stå och hänga någonstans. Det brukar vara dåligt före för rullstolar på ställen där man eldar. Hur som helst, han är ute på ett par mils cykling med racerhojen, och jag fick inte följa med. Han trodde att jag skulle ramla, dö, eller gå sönder mer (möjligen allt i kombination), så jag fick stanna hemma. Han har med all säkerhet rätt, men jag tänker vara sur ändå.

Mountainbike. Röd dag och cykelturSka kanske ta rullstolen och göra något i eftermiddag i stället, om vädret tillåter. Vill ju gärna undvika rabiata demonstranter, men en kaffe i solsken på en uteservering vore underbart mysigt. Det lär vara svårt att hitta någon bra plats, för tyvärr är det ju fler än vi som säkert tänker likadant. Annars kan man ju alltid sitta på ballen och fika hemma. Mår fortfarande ganska illa, och jag klarar nästan inte av att äta så mycket mediciner som jag borde. Jag blir ett kolli som inte kan äta, och bara ligger och sover, och då rör jag mig inte på grund av illamåendet. Det är dåligt. Måste fixa mer mat som är färdig för micron i dag också. Vad gör du en röd dag som denna?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/rod-dag-och-projekt/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • monicasch on maj 1, 2013 at 10:46
  • Svara

  Sliickar såren efter hård valborg med rishög på kolonilotten och läser gårdagens tidning.

  1. Jag såg bilden! Det låg en flaska på gräsmattan, så jag förstår att det var jobbigt…! :mrgreen:

 1. Verkar klent med 1:a maj-tag så min plan att gå i motsatt riktning i blå kläder spricker.
  Verkar i alla fall vara nästan kortbyxeväder. Solen skiner och det blåser inte så värst. Kanske något fik i hålan är öppet annars duger väl en kaffe på Pressbyrån lika bra. 😀

  1. Sant, och en bra bänk i solen. Det är blå himmel och vindstilla här nu, men så fort jag går ut lär det börja regna…

 2. Sovmorgon, läser, bloggar, ska laga mat till mig och Anna innan jag skjutsar den senare till jobbet. I kväll ska jag städa lite, duscha, ringa mor och sen hämta hem Anna från jobbet. Och naturligtvis ladda för två arbetsdagar. Jag har f övr inte blivit varslad så nu vet jag inte hur nånting blir. 🙁
  Din kommentar hos mig igår hamnade i spammappen av nån jävla anledning. Såg den därför inte förrän sent igår kväll. 🙁

  1. Vilket jävla strul med jobb 🙁 Hoppas verkligen att du får en bra tillsvidareanställning! Stor kram!

 3. Jag har promenerat och slappat i soffan. Ska ut till stallet och sen träna CrossFit ikväll. Ingen bakfylla så det känns grymt skönt.

  1. Åh, så skönt det låter! Hoppas att träningen blir bra!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.