Saker man glömt och en dag på stan

Älskaren R hade glömt en del saker när han packade ihop och flyttade till lantstället – matlådor, passerkort till jobbet (bra att ha) och så ett par jeans (även det bra att ha). Det innebär att jag fick packa ihop det, tillsammans med mina sista prylar, och kånka runt på det en stund på stan. Inte hela världen kan man tycka, men jag ska inte bära i onödan. Som tur var hade han inte glömt en tegelsten eller ett däck, så det gick ju ganska bra att stuva ner i en påse ändå!

Hjul. Om saker man glömt och en dag på stan.

Har precis avslutat en underbar fika med fina Fru Hatt! Vi sågs i myllret vid Svampen och slog oss ned på Sturekatten en stund, fikade gott och skvallrade om både strunt och allvar. Det är alltid underbart att träffa henne, och alltid skönt att komma ut och se något annat än hemmets fyra väggar (fast jag har betydligt fler än fyra väggar hemma). Vi har båda två bekymmer av liknande sort, och det är skönt att kunna skratta åt eländet med någon som förstår. En mycket modig och stark kvinna, som jag ser upp till. Det borde fler människor göra också. Hon gav mig ett par presenter som var helt fantastiskt fina, och verkligen i min stil – helt utan anledning! Bara för att jag har haft det lite jobbigt, liksom. De får ni se lite senare. Tack, jag blev superglad!

Nu väntar ett besök på Pinto & Co, och sen tar jag en taxi till Rs jobb och därifrån vidare till lantstället. Hoppas att inte jag har glömt något nu bara! Vet inte riktigt vad vi ska göra i dag, men läkningsprocessen har ju gått betydligt längre än sist vi sågs, och med lite tur gör han något som lindrar muskelsmärtan i ryggen. De stackars musklerna krampar, och höften sitter ganska snett efter hela pärsen med operation och orörlighet. Men oavsett vad han gör, så blir det garanterat intressant.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/saker-man-glomt-och-en-dag-pa-stan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.