Söta grodor

Okej, nu handlar det om djur igen. Jag är ledsen, men jag kan inte låta bli att visa er det här! Först vill jag börja med att berätta att jag verkligen gillar både grodor och paddor, som till exempel den här lilla rackaren jag hittade på lantstället i somras. Söta grodor finns det gott om!

Väldigt liten groda i handen. Söta grodor!

Vi gav oss till och med ut på ett par upptäcktsfärder till olika pölar i skogen för att kolla om vi kunde ta med några grodyngel hem, men så blev det aldrig. De är ju inte särskilt söta, så det är tur att de hinner fixa till sig lite medan de växer, i alla fall… Nja, jag vet inte om jag kommer att fiska upp några grodyngel med handen (för att titta på dem en stund) i sommar, men jag hoppas verkligen att jag hittar andra söta grodor!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/sota-grodor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.