Stilla men spännande

Det är så lugnt och stilla på lantstället. Det har inte hänt någonting på hela veckan, och det har inte direkt varit väder för att sitta ute så mycket heller. 11 grader och regn, liksom. Men det hindrar ju inte vissa! När det är uppehåll och inte blåser så mycket, är luddskallarna ute och ser sig om.

Det finns mycket att upptäcka, och ibland verkar det som om minsta grässtrå eller sten är värd flera minuters uppmärksamhet. Väldigt spännande. De går sällan särskilt många meter från huset när det är dåligt väder, för de vill komma in så fort det blir bara det minsta obehagligt. Och så är det ju väldigt viktigt att ha både matskålen och kattlådan i närheten, för man vet aldrig vad som kan hända. Eller så måste man kräkas inomhus efter att man har ätit en näve gräs, för det går tydligen inte heller att göra ute.

Min söta grå katt är ute och ser sig om på lantstället. Allt är stilla men spännande! Brygga.

Här var det nog någon sorts sjöfågel som var väldigt spännande, alternativt såg väldigt god ut. Tänk att få sätta tänderna i en stor fet and, liksom. De är ju tyvärr alldeles för stora för en liten boll av päls, men ibland ser man nästan vad de tänker på. De verkar nöjda med att vara här, i alla fall. Jag har haft en tråkig och kall vecka, men det är ganska skönt med tystnaden och att allt är stilla, i alla fall. Nästa vecka ska bli finare, och jag längtar! I eftermiddag ska vi hem till lägenheten i stan en sväng, för det finns tydligen saker att göra där också…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/stilla-men-spannande/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.