Veckans plus, vecka 18

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till presenten jag fick av vännen och ex-kollegan M i veckan – min fotborste med inbyggd pimpsten! Man sätter fast den med sugproppar på golvet i duschen eller badkaret, häller på tvål, och sen är det bara att gå loss med fossingarna. Inga fler ursäkter för hårda fötter, smuts under naglarna eller mellan tårna, oavsett hur gammal och skraltig man än är. Eller som jag, inte särskilt gammal, men förbannat skraltig ändå.

Arga Klara, fötter och en blomma som växer på stenplattor

Gillar man inte rosa så finns den i blått också, och är tillgänglig för de flesta. Den kommer nämligen inte ifrån någon svindyr hjälpmedelsbutik, utan från Clas Ohlson, som finns nästan överallt. 149 spänn kostar den, och rekommenderas varmt även till de som inte har några problem med att böja sig, lyfta upp benen eller stå på ett ben medan man fixar fötterna.

Det är viktigt med fötter som mår bra. Jämför bara hur många öron- eller handvårdsmottagningar det finns, jämfört med dylika för fotvård. Och så kan det ju vara ganska vidrigt med fula fötter som sticker ut ur ett par sandaler med öppen tå och häl – det finns faktiskt 20-åringar med riktigt ovårdade fötter också. Veckans plus går alltså till den här excellenta, om än inte särskilt snygga, fotborsten.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/veckans-plus-vecka-18/

2 kommentarer

    • Tofflanmaj 5, 2013 kl. 18:51
    • Svara

    Inte så dum, kanske! Fast en blå dårå, för min del. Rosa passar inte min image.

    1. Jag tycker att den är helskön! Lagom mjuk borst, och så kan man välja om man vill ha borst på hälen också i stället för pimpsten. Sätter min på väggen i duschen när jag är klar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.