Äter, äter och äter!

Jag åt så jäkla mycket i går. Helt sjukt. Visste nästan inte att det fanns plats för så mycket, förutom vid speciella tillfällen som smörgåsbord och dylikt, när man äter i flera timmar. Vi käkade middag hos grannarna, ”svärisarna”, för att deras son, alltså min kära älskare R fyller år i dagarna. Det blev sjömansbiff, och jag åt två stora portioner.

Sen blev det efterrätt- jordgubbar! Åhhh, så sjukt goda! Det vattnas faktiskt lite i munnen bara av att jag tänker på dem nu så här i efterhand, hahaha! Sen var jag redo att lägga mig och dö en stund, men då kom det kaffe och så lite kaka till det, såklart. En wienerstjärna, som ett slags wienerbröd, men mycket godare. Jag gillar förresten inte ens wienerbröd, så det är konstigt att jag äter och verkligen gillar de här stjärnorna. Men de är saftiga och fina!

Trodde inte att jag skulle orka, men jag fick faktiskt i mig en liten skiva. Och det var så gott, så jag var tvungen att ta bara en liten, liten bit till efter en stund. Stackars mig. Sen fick både jag och R med oss resterna av sjömansbiffen i varsin matlåda, så jag slipper laga något till lunch i alla fall. Helt fantastiskt! I morse (tidigt – har varit ute och rest redan) åt jag bara en halv galiamelon, för jag var inte särskilt hungrig efter gårdagens matfest… Det är konstigt hur mycket jag äter ibland, och vissa dagar är jag inte hungrig alls. Matsmältning som en boaorm – jajamen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/ater-ater-och-ater/

2 kommentarer

    • Farsanjuni 14, 2013 kl. 09:07
    • Svara

    Sagt av en klok man: ”Ät inte mer än du med våld kan tvinga i dig”

    1. Väldigt klok! Det är sällan någon som tvångsmatar mig, annan än jag själv. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.