Återbesök på Södersjukhuset

I dag är den stora dagen. Eller ja, det visar sig väl, förra gången var det en gigantisk besvikelse. Jag ska på återbesök hos ortopeden på Södersjukhuset, för nu har det gått sex veckor sen jag opererade ryggen. Sist visste ju inte läkaren jag pratade med något om mig, och det var inte han som hade opererat mig, men den här gången är det samma snubbe, och han opererade dessutom och träffade mig efteråt.

Den gången sa han att det vore bra om jag joggade mycket, och så länge jag klarade av att leva utan värktabletter så fanns det ingen oro. Uppenbarligen hade han inte läst min journal eller lyssnat på vad jag sa, för jag har inte kunnat jogga på nästan 10 år. Morfinbaserade preparat är ju en del av min kostcirkel… Jag var oerhört besviken över det bemötande jag fick då, dessutom dröjde det hela 11 veckor innan de hade tid att träffa mig. Den här gången är det i tid, och han vet i alla fall att vi lär ses igen för en ny operation om ett par år.

Arga Klara rygg med tejp på operationssår

Den här gången vet de i alla fall mer, och höll bättre koll på mig medan jag var där. Dessutom slapp jag stafylokocker och andra små djur som följde med mig hem förra gången. Visserligen har jag en sån här stafylokock hemma nu, men den är ganska harmlös. Hur som, vi får se vad de säger på mitt återbesök. Hoppas att jag får börja med antiinflammatoriska igen, så att jag blir av med lite av det värsta i lederna. Kanske får jag till och med lyfta saker framöver… Wish me luck.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/aterbesok-pa-sodersjukhuset/

2 kommentarer

  • Petterjuni 5, 2013 kl. 18:27
  • Svara

  Vad fan! Visar du nakenbilder nu igen? Eller ska jag kalla det naken-naken-bilder? Så här kan vi ju inte ha det. Var är moralen? Inte nog med att di visar kroppsdelar. Du skriver även om droger.
  Du måste ju tänka på att det finns barn och amerikaner med annan moralisk uppfattning. 😀

  Hoppas det gick bra idag och att du inte fick träffa någon stolle som den förra läkaren. Han verkade ju inte riktigt nykter eller ens intresserad av sitt arbete. Lycka till.

  1. Det är nog naken-naken-bilder! 😀 Droger och naket hör till min vardag, ett riktigt rockstjärneliv må du tro! Det gick bra i dag, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.