Bikini-förlust och simning med hunden

Morgonen i går bjöd på helt fantastiskt sommarväder, så jag låg en stund i min mögel-mögel (som egentligen inte är ett dugg möglig) innan jag bestämde mig för att gå ner till badberget och ta ett dopp. Vinden började öka, och det skulle mulna på, så jag ville gärna få det gjort innan dess. Kunde inte hitta min bikini någonstans, och sist jag hade den var på vår cykelutflykt i lördags. Älskaren R var den som hanterade vår packning efteråt, så jag började leta på mer otippade ställen. Letar inte gärna efter mina egna saker på ställen där de inte ska vara…

Letade i skåpet där den bör ligga, i tvättkorgen, bland mina underkläder, bland mina andra kläder, bland hans kläder… Ingen bikini. Nähä. I ryggsäcken vi använde då? Icke. Till slut var jag tvungen att ringa och fråga, och han trodde att den låg kvar i cykelkorgen – och cykeln stod i skåpbilen. Jaha. Letade nyckel, kilade ner och kollade. Mycket riktigt, den hängde där och väntade på nästa utflykt.

Tog med mig ”svärisarnas” hund och en fotograferande ”svärmor”, och klev ner i vattnet. Svinkallt i två minuter, sen helt underbart! Vi simmade fram och tillbaka några gånger, jag och hunden, men jag måste säga att för att vara en vattenhund simmar hon inte mycket! De begav sig hem igen efter en stund (hem är två minuter bort), och jag stannade med lite musik i öronen och några fler simturer. Hunden kom tillbaka själv efter fem minuter, för tydligen hade något varit helt fel när jag var där ensam.

Labradorblandningen Kajsa följer mig till badplatsen. Först gäller det att hitta en bikini...

Jag älskar verkligen att bada, det är fantastiskt! Nu ligger dessutom min bikini där den ska, så nästa gång behöver jag inte trötta ut mig genom att rota igenom hela kåken och bilen först… Det väntar tydligen skitväder ett par dagar, så det kanske blir lite målande i stället, innan jag återvänder till stan i morgon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/bikini-forlust-och-simning-med-hunden/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.