Body butter och rea på Body Shop

Nu är det rea på Body Shop! Jag älskar verkligen mitt Body butter därifrån! Det är en sån där grej som känns riktigt lyxig, för det luktar helt fantastiskt gott och hjälper verkligen stackars nariga händer och andra torra kroppsdelar. Men det är ju egentligen inte särskilt dyrt, för det är oerhört drygt och väl värt varenda krona. Dessutom går det väldigt enkelt att beställa hem, så man slipper faktiskt ta sig till en butik om man inte behöver lukta på alla sorter innan man väljer. Jag beställer nästan alltid på nätet.

Nu kan man dessutom få en del sorter väldigt mycket billigare, och en del duschkrämer för bara 40 spänn. Det är ingenting, för de är fantastiska, och hur dryga som helst! Såg att de hade en variant på rean, med passionsfruktdoft. Har inte sett den tidigare, så att jag överväger att testa både duschkrämen och Body butter. Älskar passionsfrukt!

Jag har haft ganska många genom åren, och det kommer lite nyheter då och då. Just nu har de ganska många olika sorter, och en del duo-varianter som verkar spännande (du hittar hela sortimentet av Body butter här). Min absoluta favorit den här med jordgubbsdoft. Man blir glad av den! Body butter från The Body Shop med jordgubbsdoft

Fick någon liten testpåse med Cocoa-varianten för ett tag sedan, men den stank så illa att jag var tvungen att gå upp och tvätta händerna efter jag lagt mig och smörjt in dem, haha! Nu har de en annan med chokladdoft som verkar lite spännande – Chocomania. Har lust att testa den någon gång, för jag har hört att den ska ha en mycket mildare och mer chokladig doft. Det vore trevligt!

Har en burk Body butter med citrondoft också, men den är inte lika fräscht citronig som duschkrämen – den luktar helt sjukt gott – men den är väldigt trevlig i alla fall. Inte så att den slår jordgubbsdoften, men ändå. Det finns varianter för de flesta, både män och kvinnor.

Minns någon tråd på Flashback forum där en snubbe frågade hur andra killar brukade förbereda sig innan de gick ut på krogen, och berättade att han själv brukade börja med en dusch och sedan smörjde in sig med body butter för att bli mjuk och lukta gott. Stackars kille blev hånad i flera hundra kommentarer, men det var faktiskt lite roligt. Jag gör ju också så! Doften sitter kvar länge, men inte på ett intensivt och stickande sätt, utan bara lite behagligt i bakgrunden. Vilket Body butter är din favorit, eller vilket vill du prova?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/body-butter/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Linajuni 23, 2013 kl. 12:57
  • Svara

  Jag älskar Moringa! Det är min absoluta favorit från BS!

  1. Ohh, aldrig provluktat den! Vet inte ens vad Moringa är, måste googla och prova nästa gång jag passerar stället! 🙂

    • Linajuni 23, 2013 kl. 19:30
    • Svara

    Den är väldigt blommig. Eller ja det är en blomma. Jag älskar den som sagt! Så ja prova!

    1. Tack för tipset, ska definitivt prova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.