Ett fynd och lite skryt

Förutom min visp och de alldeles fantastiskt billiga kläderna jag kom över i går, så gjorde jag ett fynd till! Hade helt glömt bort det, för när jag kom hem i går var jag helt slut, och aningen mosig av smärtstillande.

Förresten, jag skryter minsann över att jag köper märkesprylar, jag skryter över att jag lyckas hitta välsittande kläder för nästan inga pengar alls. Hittills den här månaden är det ju en ursnygg kavaj (på bild nedan), byxor, jacka och pälsmössa för sammanlagt 298 spänn. Och sju par strumpor för en femtiolapp, men de räknas inte. Jag längtar tills jag får användning för mössan!

Arga Klara i pälsmössa. Om fynd och lite skryt.

Men tillbaka till det fynd jag glömde visa i går. Ni som följt mig ett tag vet vilket som är mitt favoritdjur (förutom luddskallarna som bor med mig), och ni vet vilken min favoritfärg är. Hur mycket stämmer då inte den här?

Liten limegrön väska i tovad ull med en uggla. Vilket fynd!

Det är en liten väska med dragkedja, kanske 15 centimeter bred, i tovad ull. Perfekt för kort och pengar, särskilt eftersom min gamla uggleplånka från i höstas börjar spricka och bli sliten. Dessutom ryms det inte kontanter i den, och de få gånger jag har sådana vet jag inte var jag ska lägga alla jävla mynt. Ett mycket bra köp, mer rätt än så kan det knappast bli!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/ett-fynd-och-lite-skryt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.