Hemma för läkarbesök

Tänk att för en gångs skull så passar det praktiska med veckans aktiviteter ihop ganska bra med varandra! De består av läkarbesök och utredande av Arbetsförmedlingens fel, så särskilt upphetsande eller glamouröst är det ju inte, men det brukar vara nog så jobbigt när det inte alls passar rent logistiskt. Tur att jag varit hemma ett par dagar redan, så att jag har hunnit förbereda allt och mailat ansvariga.

Fick brev från Södersjukhuset sist jag var hemma för en vecka sedan, med en kallelse till återbesöket. Det blir faktiskt innan sjukskrivningen tar slut, och sex veckor efter operationen. Det hade jag aldrig trott, men de verkar hålla lite mer koll och vara lite mer försiktiga den här gången, som tur är. Men dit ska jag först på onsdag – i dag blir det ett betydligt trevligare besök hos Pinto & Co.

Hoppas att han kan få någon stackars muskel att slappna av, för jag börjar få ryggskott igen. Och varenda led i ryggen, höften, armar och händer värker. Nackspärren är mest irriterande. Måste försöka komma ihåg att ta med en ordentlig scarf till lantstället också, för att lindra eländet lite när det är kallt.

Det var faktiskt ett par riktigt fina sommardagar förra veckan, så jag har kunnat vara ute ganska mycket. Rysskylan och ishavsblåsten gav vika för sol och röda kinder. Nu ska det väl vara dåligt ett par dagar, men det gör mig ingenting alls. Det regnar ju på insidan också.

Åker tillbaka till lantstället med R på onsdag kväll, oavsett om alla problem har löst sig eller inte, för det är ju röd dag på torsdag, och knappast några myndighetspersoner med ansvar som jobbar på fredag heller. Sen siktar jag på att enligt tradition ta ett premiärdopp på nationaldagen, för då ska det vara fint igen. Håll gärna en tumme för mig i dag, det kan behövas

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/hemma-for-lakarbesok/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.