Joie och roliga äggtillbehör

Åhh, vad många roliga äggtillbehör det finns hos ett märke onödiga köksprylar som heter Joie! De är så himla söta, och trots att jag inte egentligen behöver något av det så kan jag faktiskt tänka mig en och annan grej. De här äggskivarna, som finns i ett par olika varianter, är ju helt fantastiska!

Joie äggskivare, äggskärare. äggtillbehör

Om man nu inte vill ha sin äggmacka med kokt ägg, så finns det en form för att göra den perfekta äggmackan. Men då måste man lägga det på franskbröd! Det finns i och för sig även både en rund form och en som ser ut som en blomma, så det borde gå att passa in på de flesta brödbitar.

De har saker för att pochera ägg, en form för att koka ägg i micron, en shaker för äggröra, äggkoppar, stekspadar, slevar och stekpannor, och så självklart äggklockor. De är väldigt billiga i Joies webshop (3-4 dollar styck för sakerna på bilderna), men kostar säkert alldeles åt helvete för mycket här. Har sett en av dem för runt en hundring här. Tror att det var på NK, där man de facto inte betalar för sakerna man köper, så det går ju säkert att hitta billigare någon annanstans. Det vore ju lustigt om en sån där grej ler åt mig när jag gör äggmackor, men hur många äggtillbehör behöver man…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/joie-och-roliga-aggtillbehor/

2 kommentarer

    • piafia on juni 27, 2013 at 15:23
    • Svara

    Kollade in Joies- jättefina ungefär som- “saker man inte visste att man behöver”! Jag hittade lite som jag kan hända beställer hem. Den här gula/vitasepareraren passar för mig pga trötta armbågar o axlar och därmed lite ostadiga handrörelser! Har de inget med ugglemotiv till dig? 🙂

    1. Haha, inga ugglor, MEN! I dag var jag på utflykt och hittade en av deras prylar för fem spänn! Visserligen verkligen ingenting jag behövde (såklart), men för fem spänn fick det självklart följa med hem! Mer info kommer senare. 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.