Jordgubbar och dans

Det börjar mogna mycket jordgubbar nu, och det verkar bli riktigt många i år! Varje dag kommer ”svärisarna” förbi med allt från en eller ett par jordgubbar, till en hel bunke i går! Det blev alltså efterrätt – först grillad kyckling med potatis och bearnaisesås och sürt jävla rödtjut till det, och sen vaniljglass med solmogna jordgubbar.

Riktigt lyxigt! Jag blev aningen lullig efter en halv vinflaska, och försökte dansa med älskaren R. Det gick inget vidare, han är väldigt oemottaglig mot dans, och jag kan ju inte direkt svänga på höfterna. Han lyfte helt enkelt upp mig på ett bord och gick därifrån. Jaha. Förresten, jag fotade en jordgubbe som såg lite skum och väldigt rolig ut i det tillståndet, men den ser faktiskt rolig ut även nu när jag är nykter!

Roliga jordgubbar

Haha! Som flera små jordgubbar ihopväxta till en stor! De var väldigt söta och goda, och den bästa efterrätten på länge. Hade tänkt baka en rabarberpaj, men det spar jag till en annan dag. Stackars mig som måste ta hand om saker jag verkligen avskyr, som jordgubbar och rabarber!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/jordgubbar-och-dans/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.