Kalas och öppet hus

I dag ska jag på kalas! Mamma fyller jämnt i dagarna, så i dag blir det öppet hus och fullt upp hela efterdagen. Jag är inte superpigg, men det kommer nog att gå bra. Behöver ju liksom inte prata med alla, hela tiden.

På väg dit ska vi svänga förbi Mio och hämta nackkuddar och lite annat smått och gott vi beställde tillsammans med soffan. Det tog sin lilla tid innan det blev klart – ungefär dubbelt så länge som de 4 veckor de nämnde… Nåja. Sen fortsätter vi därifrån till föräldrahemmet och hänger där resten av dagen.

Som jag skrev i går, så tog jag en liten tupplur på eftermiddagen. Inte så liten heller, förresten. Sov bara drygt fem timmar på natten, så jag däckade totalt. När klockan ringde efter en timme stängde jag av den och somnade om, men det märkte jag först efter ytterligare två timmar när jag vaknade igen…! Klockan var halvfem, och hela eftermiddagen var borta! Nåja. Jag hade ändå inte orkat mig ut på kalas eller något annat efter morgonens resa (trassel med tåget), och så spöregnade det.

I dag ska det bli toppenväder, så det blir till att dra på sig någon fin liten klänning och piffa till sig till tusen. Lär ju hamna på en och annan kalasbild, så jag behöver ju inte se ut som vanligt – det vill säga att någon har gett mig två blåklockor. Fick till och med hjälp av älskaren R med att piffa till tånaglarna i går kväll – jag borde ha köpt en trisslott i stället, för det händer aldrig!

Vi brunchade här hemma med bland annat nygräddat bröd, ägg och granatäppeljuice. Nu blir det dusch, piff, piller och påklädning. Vad gör du i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/kalas-och-oppet-hus/

2 kommentarer

    • Tofflanjuni 15, 2013 kl. 13:44
    • Svara

    Idag softar vi hemma först innan vi tar oss in till stan för en middag. Annas semester ska firas in!
    100+

    1. Åhh, härligt! Semester är alltid värt att firas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.