Kul fest och mindre kul fall

Det blev en heldag med fest i går! Ägnade förmiddagen åt att bruncha med R och uppgradera hela mig, sen åkte vi hem till mina föräldrar för att fira morsans jämna födelsedag. Fick en del komplimanger för hur pigg och fräsch jag såg ut, av folk jag inte sett på länge! Bra att jag lyckas lura någon. Träffade en del trevliga människor jag inte sett på minst 10-12 år, så det var väldigt kul.

Fest, drinkar, skåla

Mindre kul var att min stackars farmor, som är några år över 90, ramlade ner för ett trappsteg och slog i huvudet. Jag såg inte när det hände, utan hörde bara en duns och såg att hon låg på golvet. Som tur var bröt hon inget, men fick en rejäl blåklocka. Hon sa att hon mådde bra, och kunde både äta och dricka utan problem, men min kusin tog med henne till sjukhuset ändå efteråt. Närmar man sig hundra bast och käkar blodförtunnande är det bäst att kolla upp minsta lilla. Ska ringa och höra hur det gått sedan.

Det var massor med god mat och dryck, och självklart tårta. Hängde mycket med min systerdotter, som frågade min kusins dotter som är i ungefär samma ålder: ”Vad ska vi leka efter maten? Ska vi leka med Klara?” Haha! De löste det på egen hand ändå, så jag kunde sitta och prata med andra.

Stannade kvar längst av alla, och på slutet avslöjade farsan en hemlighet för mig, som jag ska bevara väl. En mycket lång, och väldigt trevlig dag. R skjutsade hem lite folk i byn innan vi åkte hem. Dagens roliga fakta var att min kusins man (som jobbar i en bokaffär) hjälpte herr SBY, Indonesiens president, att shoppa böcker för tio papp. ”Hello, Mr. President”. Inte ofta man får chansen att säga det!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/kul-fest-och-mindre-kul-fall/

2 kommentarer

  • Respelionjuni 16, 2013 kl. 09:41
  • Svara

  Mig veterligen har jag aldrig fått chansen att säga ”hello mister president”.
  Dock är det många som har för vana att titulera mig Gud.
  T.ex ”Men Gud, så kan du väl inte resonera heller” eller ”Å Gud, du är ju hopplös”
  Eller det lite mer högtidliga ”Herre Gud vad du är korkad”.

  1. Haha! Du måste vara en väldigt mäktig person, för att få en så högtidlig titel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.