Naturreservat som fredagsmys

Häromkvällen åkte jag med älskaren R ut till ett naturreservat som ligger ett par mil från lantstället. Det finns lite promenadstigar och vackra klipphällar vid havet att gå omkring på, och ibland händer det lite evenemang och sånt. Det slapp vi, tack och lov. De rejäla träningskläderna och skorna åkte på, smärtstillande i mängd åts, sen käkade jag en allergitablett mot eventuella myggbett (jag brukar få bölder av dem ibland!), bryggde en termos kaffe och så gav vi oss iväg ut på udden.

Det var en superfin kväll, blå himmel och sol. R kom hem tidigt från jobbet, så vi var där redan vid sextiden och spankulerade runt skäret i ett par timmar. Väldigt fint naturreservat, och välskötta stigar och grillplatser. Det var nog den största ansträngningen jag har gjort sedan jag opererade mig, och det känns ju som sagt i dag. Men det var skönt att komma ut och göra det, ett helt perfekt fredagsmys!

Utsikt från Stendörrens naturreservat

Satt på en liten avsats och fikade, pratade och vilade lite. Två gånger. Det var många hinder på vägen, som branta stenar både uppför och nerför, omkullblåsta träd och våldsamt stora myrstackar. Som tur var är R ett mycket bra stöd, och fungerade även som både hiss och lyftkran när jag behövde. Det var den bästa fredagskvällen på många veckor, och det kunde inte ha varit mer perfekt väder. Inte för varmt, strålande sol och fina saker att se. Bästa sortens fredagsmys!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/naturreservat-som-fredagsmys/

2 kommentarer

    • Tofflanjuni 2, 2013 kl. 17:14
    • Svara

    Blått och vackert är det! Härligt!
    2 + 2 = 4

    1. Fantastiskt skönt – och verkligen tur med vädret! En liten sjöbris höll de flesta myggen borta också!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.