På väg till en längre resa

På väg igen. Söderut, en liten bit. Det har blivit en hel del korta resor på sistone, så även i dag. I morgon blir det en längre resa. Men först dagens händelser! Tog först en sväng till Östermalm för läkarbesök och behandling, och jag verkade väldigt krokig. Det gjorde skitont (det gjorde det i och för sig redan innan, efter kalaset i lördags), men jag blev lite rakare. Några dagar, i alla fall. Hade käkat en del smärtstillande, och höll på att gå rakt in i ett par ridande poliser på gigantiska ponnys, haha! Inga skenande sådana, bara skenande puckon.

Häst

Hade egentligen tänkt åka till gamla jobbet och köra en snabbfika eller lunch innan läkarbesöket, men ryggen var riktigt dålig redan i morse. Jag hade inte tid att chansa med färdtjänst eller buss heller, för oavsett hur jag hade åkt så hade jag haft bråttom. Skippade helt enkelt det, och får komma dit en annan gång i stället. Är väldigt trött och har väldigt ont, men jag anar att det inte blir särskilt mycket sömn ändå i natt. I morgon bitti blir det en längre resa, och det är en dag jag har väntat länge på.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/pa-vag-till-en-langre-resa/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.