Passa på med Proderm!

Dags för en liten påminnelse om att ni kan få 10% rabatt på hela sortimentet av solskyddskräm och after sun mousse i Proderms webbshop ända till och med den 1 juli (och dessutom alltid fri frakt till privatpersoner). Ange bara koden ”argaklara” i rutan där du fyller i din kampanjkod på Proderm, så sker det automatiskt. Proderm luktar knappt något, och det sitter kvar efter att man svettats, badat och torkat sig med handduk. Det kladdar inte över huvudtaget, det är väldigt drygt och finns i flera olika styrkor.

Ni kanske har märkt att det inte finns överallt, så var köper man Proderm? Det finns, förutom i den egna webbshopen, till exempel bara hos vissa utvalda hudkliniker, på Naturkompaniet och på NK. Det billigaste alternativet är alltså i den egna webbshoppen, särskilt när de nu erbjuder lite extra rabatt! Proderm rekommenderas av hudläkare, och är klassat som det säkraste och bästa solskyddet som finns på marknaden.

Sol, solen, väder

Det är snart midsommar, och de flesta är utomhus så länge det inte regnar. Man slipper inte solskador bara för att det är mulet, eller om man sitter i skuggan, så det är viktigt att smörja in sig även om man inte är direkt i solen. Och man blir faktiskt brun ändå. Moln, vind och vatten tar inte bort UV-strålning, så det gäller att ha något som tål både bad och lek. Passa på att fylla på förråden nu medan det finns en kampanjkod på sommarens helt klart bästa solskydd!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/passa-pa-med-proderm/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.