Premiärdoppet!

Nationaldagen innebär en särskild tradition för mig och älskaren R! Vi är alltid på lantstället, och det är alltid dagen då vi tar vårt första dopp i havet. Premiärdoppet! Det brukar vara skitkallt, men det ska göras! Förra året var det så pass varmt i maj, att jag fuskade och hoppade i spat redan den 22 maj, men då var det faktiskt inte så särskilt skönt…

Jag älskar att bada. Älskar att gå på en fin strand, eller sitta på en klipphäll med lite fika. Dessutom har jag ju en temperatur i fötterna som är 10 grader kallare än för de flesta andra, så jag känner inte hur jävla kallt det är när jag bara är i med fötterna. Det kan kännas hur varmt som helst, och sen slänger jag mig i vattnet och dör lite av köldchocken när jag inser att 17 grader kanske inte var så behagligt ändå.

Brygga vid vattnet på lantstället, hav och bad

I dag har vi tur med vädret, det är strålande sol och mer än 20 grader varmt – helt perfekt för premiärdoppet! Har enorm träningsvärk i benen efter cykelturen i går, även om det bara blev drygt 7 kilometer så var det den första motionen de har fått på nästan två månader! Det blev lite backar upp och ner, och även om jag inte cyklade så särskilt fort så blev jag ändå andfådd till och från! Står ju inte upp när jag cyklar (på Rs mountainbike, medan han sprang bredvid), så ibland får benen jobba rejält trots att det finns miljarder växlar (som jag inte kan hantera ännu). Men det var hemskt roligt, och skönt! Nu blir det plurret, och det ska bli helt underbart! I dag är det bara trevligheter – bada, sola, kanske grilla i kväll, ta en drink och slippa tänka på alla otrevligheter i bakgrunden.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/premiardoppet/

2 kommentarer

    • Tofflanjuni 6, 2013 kl. 15:54
    • Svara

    Det låter bara skitskönt!!!
    10 + 10 = 20 (en rätt OK badtemp för min del)

    1. Helt fantastisk dag hittills! 10+!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.