Rabattkoder på nätet

Jag handlar oftast på internet, när jag är ute efter någon specifik pryl. Det är enkelt och smidigt, jag slipper trängas med en massa folk eller envisa säljare, och jag behöver inte betala extra för butikslokalen eller säljarnas lön. Dessutom är det mycket smidigare för mig att hämta ut saker på mitt lokala postombud 300 meter hemifrån, än att ta med det hem ifrån stan – även om jag oftast åker taxi.

Dessutom kan man ofta få sakerna ännu lite billigare, om man har en rabattkod. Det brukar ofta finnas koder i omlopp som till exempel ger fri frakt, eller några procents rabatt. Ibland ger företagen koder till olika bloggare för att läsarna ska få rabatt – jag har ju till exempel en egen liten rabattkod just nu och till den sista juni på solskyddskräm (den hittar ni här) – men oftast kommer de från företagen själva i samband med någon kampanj eller tävling. Och oavsett vilket, så vinner kunderna lite på det.

Jag brukar alltid googla efter rabatt- eller kampanjkoder om jag ska handla i en butik på nätet, och det brukar faktiskt löna sig. Inte för att jag är någon storshoppare, men ibland behövs prylar och presenter, och då ligger det i alla fall närmast till hands för mig att uträtta mina ärenden på nätet.

Det finns en hel del webbsidor som samlar ihop aktuella rabattkoder på nätet, till exempel Rabattkalas, så att man enkelt kan söka fram om det finns någon kod till det man är ute efter. Väldigt praktiskt och bra, och enkelt att spara några kronor. De har oftast inte med så många rabattkoder från bloggar, eftersom det tyvärr sällan är särskilt väl sökmotoroptimerade sidor, men de har i alla fall alltid de flesta och oftast bästa rabattkoderna. Sökte faktiskt efter en kod senast i går när jag skulle köpa en födelsedagspresent, men den gången gick jag bet. När det gäller kläder finns det så gott som alltid rabattkoder, så glöm aldrig att kolla det innan du betalar! Brukar du kolla efter rabatter på nätet innan du handlar?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/rabattkoder-pa-natet/

2 kommentarer

  • Monicajuni 7, 2013 kl. 17:53
  • Svara

  Jag handlar oftast på nätet när det gäller kläder. När man bor på landet så är det enkelt och bra. Men rabattkuponger och dylikt har jag aldrig sett. Så tack för den länken!
  Jag vet inte vad du heter, Klara eller Annika, så jag skriver ”bara” du eller så…

  Ha en skön och underbar helg vid havet!!! (avis?? jag?? ja…)
  Kram på dej! Och jag tycker du är väldigt duktig när det gäller din fysiska enhet. Cykla, okej, men det klarar jag inte av. Vid varje liten grop eller ett gupp, skriiiiiker min rygg.
  Så du är väl värd ett stort GRATTIS också, att du klarar av detta svåra.
  Många kramar från mej

  1. Jag heter bara Klara! Någon Annika tror jag inte att jag känner 🙂 Och tack! Jag klarar inte mycket mer än att sakta rulla fram på asfalt heller, men att kunna göra det är ändå skönt! Jag älskar fart, adrenalin och allt sånt där, så jag äter hellre så många värktabletter att jag blir seg i huvudet bara för att kunna göra det. Stort tack Monica, och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.