Sammanträffande och strosa i Trosa

I dag skedde ett lustigt sammanträffande! Jag och ”svärmor” tog en dagsutflykt till Trosa, bara för att ha något att göra, och kika lite i butikerna där. Det ligger ganska nära lantstället, så det är ingen särskilt lång resa. Vi lyckades hitta en parkering nära vattnet, och gick runt och letade fynd.

Mitt första fynd skedde efter bara fem minuter! Det lustiga var ju att jag satt i morse och dreglade över alla roliga Joie-prylar, och vad hittar jag på en lagerrensning för en inredningsbutik, på ett stånd vid gatan? Jo, en liten visp för fem spänn! Fem spänn! Roligt sammanträffande, och för fem spänn kunde jag ju inte bara lämna den, även om jag inte har något större behov av just den!

Liten visp med ägg från Joie. Sammanträffande!

Som tur är, så är Trosa väldigt litet. Vi korsade gatan och gick till nästa lilla utförsäljning av udda storlekar och modeller i kläder. Kommer ni ihåg vad jag var på jakt efter sist? Tunna byxor, gärna med många fickor. Och här hittade jag ett par – nedsatta från 499 till 49 kronor! Beiga army-byxor, liksom, men väldigt tjejiga och tunna. Dessutom fyndade jag en jacka i funktionsmaterial som andas, med luva och fickor både på insidan, utsidan och på ärmen. Oumbärlig när man är ute och motionerar och det inte är en varm sommardag. Priset? 149 kronor!

Sammanträffande och fynd. Jacka i funktionsmaterial och beiga armybyxor.

Inte alls dumma! Ska bara vänja mig vid de beiga byxorna, och försöka att inte smutsa ner dem så mycket… ”Svärmor” hittade även hon ett par byxor, och en t-shirt. Vi åt en riktigt god smörgås på ett fik vid vattnet, köpte ost, glodde på folk och bara strosade omkring och kollade i butikerna. Förutom den där pyttelilla utförsäljningen fanns det knappt några kläder att kolla på, om man inte ville ha dyra märkeskläder i seglarstuket. Nej tack. Ett alldeles ypperligt sätt att tillbringa en annars ensam, grå dag. Dessutom var det ett roligt sammanträffande med den där vispen, och den gör mig lite gladare.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/sammantraffande-och-strosa-i-trosa/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: