Tåg hem

Tidig morgon och jag är redan ute och reser med tåg! Älskaren R har planer för helgen som inte funkar med min kropp, så jag tänker åka hem till stan i stället och vila lite från lantluften. Dessutom har jag två läkarbesök i början av veckan, så jag måste ändå hem senast måndag morgon. Kan lika gärna göra det lite bekvämare i dag, i stället för att åka i rusningstrafik sen.

Var ute på en liten utflykt i går kväll, och det var himla många obstakel i vägen – stenar, träd, backar och gropar. Åkte ut till Stendörrens naturreservat, men det får ni veta lite mer om senare. Hur som helst, kroppen är helt sjukt öm och mör efter den strapatsen. Vägrade förresten betala nästan lika mycket som biljetten kostade, för en sittplats på den korta resan med tåg hem, men tåget bestod av en vagn och var proppfullt. De förstärkte med buss, men lördag morgon, mot stan känns ju knappast som högtrafik. Ack så fel jag hade, men jag knep en av de sista sittplatserna.

Pengar. En säck pengar. Arbetsförmedlingen och försäkringskassan gör livet svårt. Åker tåg hem.

Tåg är ju annars väldigt smidigt och skönt, så det suger ju att vissa saker är så fullständigt värdelösa, framför allt om man har någon sorts funktionshinder. Sen väntar det förhoppningsvis en taxi på mig på Centralen, så jag slipper all ansträngning. Tror nästan jag ska ta en tupplur när jag kommer hem, eller om jag inte ska ta och blunda lite nu…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/tag-hem/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.