Tvättrace

Jag och älskaren R körde ett tvättrace i går kväll. Han hade med sig all tvätt från lantstället, även lakan och handdukar och sånt. Det finns visserligen tvättmaskin där, men det är jobbigt att bära kors och tvärs över tomten och hänga ut allt på tork. För min del är det betydligt enklare att tvätta hemma, eftersom jag har både tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Förutom när min söta grå katt hjälper till att tvätta, då hamnar allt på golvet.

Grå katt har kuddkrigg med strumporna i mitt tvättrace!

Jag förbrukar inte särskilt mycket kläder när jag är där nere i alla fall. Jag kan gå i samma shorts i flera dagar, för nästan ingen ser mig, och det spelar ju ändå ingen roll. Det är landet, man får se ut hur fan man vill. Man blir hårig av alla djur (katter och hund), men om man inte dräller ner sig så gör det mig absolut ingenting att ha samma kläder (förutom underkläder så klart!)i flera dagar. Så länge de inte stinker, men det har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv. Hoppas jag.

Det hänger alltså kläder lite överallt här nu, men efter R är färdig med jobbet kommer han hit och tar med det tillbaka till lantstället. Dessutom hade han med sig lite vaser och sånt jag plockat ut från ”svärisarnas” husrensning. Och så ska jag skicka med honom ett par tavlor som jag gärna vill ha på väggen där nere. Två flugor i en smäll, eller tre. Ska packa ihop resterna efter vårt tvättrace, och sen bara ta det lugnt och fundera på hur jag ska betala hyran fortsättningsvis om jag inte har någon inkomst.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/tvattrace/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.