Veckans planer och kött

Huu, vilken tråkig dag det var i går! Riktigt skitväder, med både åska, spöregn och hagel. Kallt och jävligt, dessutom var jag fortfarande väldigt trött och öm efter vår cykelutflykt i lördags. Stannade inomhus mest hela dagen och gjorde inte många knop. Älskaren R skulle ut och åka motorcykel, men det blev uppskjutet hela tiden på grund av vädret. Vi gick och glodde varandra, och jag försökte ordna veckans planer, för mat och dylikt.

R han kom inte iväg förrän sent på kvällen, så vi passade på att grilla. Molnen skingrade sig på eftermiddagen, och den galna hunden Rudolf (som slickade mig i ansiktet när jag låg i en baden-baden och vilade för några dagar sedan) kom på besök för att leka med svärisarnas jycke. Han är världens snällaste och förmodligen inte ett dugg galen, men han ser heltokig ut. Ska se om jag lyckas få till en bild någon dag – han smiter hit flera gånger om dagen. Bjussade på ett par små bitar kött innan vi brassade igång grillen och gjorde en köttfest de luxe.

Ihopfällbar grill från Heinz. Här är grillen jag vann! Veckans planer och kött!Sen var det ingenting på TV, jag orkade inte motionera eller göra något särskilt. Läste lite, skrev en del och gjorde i ordning alla nya papper och intyg till Försäkringskassan. Den här veckans planer är osäkra hittills. Det är det två födelsedagar, varav en jämn med stor fest, men i övrigt tänker jag nog bara återhämta mig och tillfriskna. 8 dagar kvar till EDS-kliniken, förresten!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/06/veckans-planer-och-kott/

2 kommentarer

    • Respelionjuni 10, 2013 kl. 11:43
    • Svara

    ”Älskaren R skulle ut och åka motorcykel, men det blev uppskjutet hela tiden på grund av vädret.”

    Jag tycker det är orättvist att vädret skall ha rätt att styra och ställa över allt och alla. Jag (och många med mig) kräver nu att regeringen tar krafttag mot vädret och sätter det på plats en gång för alla.

    1. Visst är det! Någon jävla måtta får det faktiskt vara. Man vill ju kunna göra det man planerat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.