Dagvill och helt fel ute

Kanske inte så smart av mig att veckans plus var för vecka 30, när det faktiskt fortfarande bara är 29. Den uppmärksamme kanske noterade det, men nu har jag ändrat så att det är rätt. Jag är så jäkla dagvill. Om jag knappt vet vilken dag det är, hur sjutton ska jag då hålla koll på vilken vecka det är?

Att skriva veckans plus har tvingat mig att kolla varje vecka, men jag gjorde inte det i dag. Jag gissade. Smäll på fingrarna och dumstrut i skamvrån till mig, och jag lovar att skriva rätt nästa vecka! Förresten, vet ni hur svårt det är att komma på vad under veckan som är värt ett plus, när alla dagar är likadana och inget händer? Ibland är det skitsvårt! Kanske kör med veckans minus i stället nästa år, det passar nog mig bättre. Men mindre dagvill blir jag nog inte, så det får ni ha tålamod med!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/dagvill-och-helt-fel-ute/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.