Full rulle

I går kväll dök de alltså upp, syrran och min systerdotter, föräldrar och farmor. Full rulle. De hade varit på Kolmårdens djurpark innan, och dessutom skjutsat farmor till sin syster som inte bor så långt härifrån. De dök upp vid sjutiden, och då var det full rulle. En snabb fika, sen rullade alla de äldre vidare hem, medan syrran och hennes dotter stannade här. De ska vara kvar till i morgon, då vi åker hem till stan samtidigt.

Det var kanske lite för många intryck på en och samma dag, för det var så mycket hon ville göra på en och samma gång. Klappa katterna, ge dem godis, locka på dem, klappa hunden och provsmaka jordgubbarna från landet. Katterna var nog det mest spännande, verkade det som. Gick för att kolla på kalvarna, men på vägen dit klagades det på trötthet. Vände. Väl hemma, långt efter läggdags och klagan över att behöva lägga sig, låg hon i sängen och proklamerade ”Klara är bäst!” medan hon dansade liggandes. Tur att man är poppis hos någon i alla fall, trots att man är trasig!

I dag är det som sagt full rulle. Som tur var lade vi oss tidigt i går kväll, men jag har ryggskott och det är ju aldrig särskilt kul. Vi klappar katter, letar bär, kollar på djur och allt möjligt spännande. Något hon har sett fram emot är att fiska, så det ska vi försöka oss på. Tror inte att det finns någon fisk i spat, men det är nog inte själva fångandet som är poängen. Vi får gå ut på bryggan och se vad vi kan hitta på. Puuuh.

Lågvatten på lantstället. Full rulle med min systerdotter, hon vill fiska på bryggan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/full-rulle-2/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.