Galen hund

Det finns en galen hund på lantstället. Inte på något sätt galen till sättet eller uppförandet – tvärtom! Den är hur snäll som helst, väldigt gosig och till och med lydig. Men när man ligger i sin solstol och blundar, helt i en annan värld, och dessutom har musik i öronen så att man inte hör vad som pågår runt omkring – då blir man ganska rädd när en galen hund slickar på en. Det var nämligen det första min hjärna talade om för mig när den här grejen slickade mig i ansiktet.

Australian Shepherd. Ser ut som en galen hund, men är galet snäll.

Haha, jag ramlade nästan ur stolen första gången det hände! Han är knäpptyst när han kommer och hälsar på, och ser helt bisarr ut. Ett blått öga, och ett som är både blått och brunt! Pälsen är mest vit, med lite bruna och svarta fläckar, och han ser ut som en billig korsning. Men det är han absolut inte, det är nån svindyr variant av hund som är bra på att valla omkring saker. Australian shepherd, eller nåt sånt, fast rasen inte alls är ifrån Australien.

Det är ett trevligt inslag i vardagen när han kommer och hälsar på ifrån granngården. Jag älskar hundar, men kan inte ta hand om någon själv. Just den här har blivit fotad för någon reklamkampanj i tunnelbanan i stan, så om du ser en galen hund stirra på dig i underjorden så kanske det är den här – Rudolf.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/galen-hund/

2 kommentarer

  • Piafia on juli 7, 2013 at 11:34
  • Svara

  En härlig och vänlig hälsning från hundarnas värld! Du är godkänd i flocken! Förresten så är vi nere på halva habaneroflaskan nu, så gott så. Tur att man inte är hund i habanerovärlden…:-)

  1. Ja, han kommer gärna och blir lite ompysslad en stund!

   Haha, jag hade dött om jag ätit då mycket av såsen, även om det har gått några veckor! Har använt den mildaste, men nivån har fortfarande inte sjunkit under flaskhalsen. Och nu har jag snart en massa konstiga chilis också, hjälp!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: