Grön burk och lite kläder

Åhh, vad det var härligt att gå på stan med älskaren R! Det kändes som evigheter sedan vi gjorde det, och han klagade faktiskt inte en enda gång! Lämnade honom ensam på Östermalm medan jag var hos läkaren, det kanske inte var så roligt, men sedan såg jag till att han mulade in en stor grillkorv i truten, så att han blev from. Det höll i sig resten av eftermiddagen! Vi gick till Myrorna, och jag lämnade honom på bokavdelningen medan jag strosade runt och tittade på fina saker. Köpte mig bland annat en grön burk.

Gammal plåtburk. En grön burk i plåt från Myrorna.

Jag är inget superfan av gamla plåtburkar, och den här var nog inte särskilt gammal, men jag gillade färgen, och jag behöver en burk att stoppa alla mina små pyllingar i på kontoret. Kontoret hemma, alltså, för jag tror inte att någon är så sugen på att anställa mig på 25%. Nåja, en grön burk för 15 spänn kände jag att jag kunde unna mig. Dessutom fyndade jag lite kläder, en skitsnygg kritstrecksrandig, knälång pennkjol, och en grön bomullströja med långa ärmar. Färgen låg någonstans mellan björk och oliv, ursnygg. Allt som allt – en hundring. Kände mig rik för ett ögonblick.

Sedan gick jag tillbaka till bokavdelningen för att plocka upp R, men han var långt ifrån färdig. Pust och stön, alltid får man vänta på karlarna medan de shoppar… Han köpte en hel kasse böcker, mest historia och fakta. Säkert himla intressanta saker, om jag har ro att sitta och läsa någon gång. Vi gick både därifrån väldigt nöjda i alla fall, och åkte hem framåt eftermiddagen. Packade oss i ordning igen, och nu är vi på väg till lantstället igen. Hej sommar och sol!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/gron-burk-och-lite-klader/

2 kommentarer

    • Rasmusmattejuli 23, 2013 kl. 10:14
    • Svara

    Vill bara säga att jag följer din blogg med glädje och stort intresse. Du skriver med både humor och självdistans. Känner igen mycket av det du skriver om då jag är reumatiker. Stor kramiz

    1. Tack snälla, vad roligt att höra! 🙂 Jag tror att vi har ganska mycket gemensamt vad gäller smärta då, och jag hoppas att det inte är alltför illa för dig. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.