Handfat på plats

I går var det projekt badrum på lantstället. Vi har haft ett pyttelitet handfat som har suttit så lågt, att jag knappt kunnat tvätta ansiktet i det, så för några veckor sedan köpte älskaren R ett stort, begagnat. Det var alltså dags att sätta upp det, en decimeter eller två över normalhöjd. Perfekt. Det var bara det att det är ganska svårt att skruva dit ett handfat utan att någon håller i det samtidigt, så jag fick rycka in. Det var tungt. Att det tog en kvart innan skruvarna, som satt jäkligt illa till, var åtdragna, var inte särskilt trevligt. Tur att jag hade höftben att ställa det på…

Skruvar. Handfat.Det tog halva dagen, en tur in till den lokala VVS-månglaren och en bultande pannven innan vårt nya handfat var på plats, men det blev bra! Nu är det faktiskt inte alls särskilt besvärligt att borsta tänder eller tvätta sig – saker som ingen direkt tänker på som riktigt svåra. Efter att allt var klart gick vi till badberget och tog en liten simtur, för jag hade tjatat halva dagen. Vattentemperaturen varierar kraftigt här, beroende på åt vilket håll det blåser. I dag var det åt rätt håll, för det var nog dryga 20 grader. För en dryg vecka sedan var det lite mer än så, och i helgen var det 16.

Planerade en tur till stan för att äta en glass och strosa längs kajen efter middagen (räkor och vitt vin), men det mulnade på och verkade vara risk för regn. I dag ska det komma massor – bra, men tråkigt, för jag är ensam hemma. R ska på någon motormarknad med min pappa (!), men svärisarna har i alla fall kommit tillbaka. De, och en massa prylar. Fredag. Fest? Nja.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/handfat-pa-plats/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.