Hem ljuva hem

Dagen har spenderats i en bil, så jag är inte särskilt pigg och alert. Mängden smärtstillande som har behövts för att hålla mig igång de sista två dagarna har gjort mig så illamående, att jag ibland fått sitta med huvudet mellan knäna. Det är inte okej. Men dagen har spenderats på ringlande småvägar. För information kan jag meddela att det inte gick att köpa cider i Herrljunga på fredagar. Nu är vi alltså tillbaka på lantstället, och jag lär däcka som en klubbad sälkut i kväll. Hem ljuva hem!

Söt säl ligger på rygg i snön. Fiskpinnar! Lär däcka som en klubbad säl, hem ljuva hem!

Det finns inte så mycket att äta här hemma, så nu när jag är tillbaka och måste laga min egen mat (ve och fasa!) lär jag behöva handla i morgon. Annars tänker jag inte göra så mycket resten av helgen – om inte någon badplats ropar mitt namn väldigt starkt på söndag.

Det gör ont. Har det varit värt resan? Jag vet inte. Hade ångrat mig om jag inte hade åkt, men just nu önskar jag att vi struntat i det. Förhoppningsvis känns det annorlunda i morgon bitti.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/hem-ljuva-hem/

2 kommentarer

    • Karolinajuli 12, 2013 kl. 21:16
    • Svara

    Det har varit trevligt att läsa om din resa, så med tanke på det kanske det blir värt det ;-). Du skriver så himla bra och roligt, tack för det! Hoppas du känner dig bättre i kroppen imorgon! Sov gott!

    1. Tack snälla, Karolina! Det tar nog ett par dagar innan det är ”normalt” igen, men efter några dagar ser jag nog tillbaka bara på de roliga sakerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.