Ingen affär med höjbart bord

Jaha, det blev ingen affär med något höjbara bord. Det stack visst ut i överkant, och även om man har verktyg för att såga av metallbiten så passar inte fästet längre. Fan, så irriterande, när jag äntligen hade hittat ett för ”bara” en tusenlapp. Jag behöver verkligen ett, så nu skickar jag ut en efterlysning. Jag har bevakat Blocket i evigheter utan att få napp till vettigt pris, så om det är någon som kan tänka sig att sponsra eller sälja ett elektriskt, höjbart bord eller Galant-stativ från Ikea (vilket som, så länge det inte är ett hörnbord) till ett rimligt pris, hör gärna av er.

Usch, vad ledsamt. Hatar att jag behövde ta upp säljarens tid också, för han var väldigt trevlig och tillmötesgående när inte Ikeas kundservice var det, och så visade det sig att jag var tvungen att backa ur. Att det är så fruktansvärt svårt att få tag på ett höjbart bord eller ett sånt där stativ! Jag började kolla redan för ett par år sedan, och när man har en fyrsiffrig inkomst och dessutom lägger triljarder (det känns så i alla fall) på sjukvård och smärtlindrande behandlingar så är det inte lätt att få ihop det.

Pengar

Fan vad arg jag blir. Att det ska vara så satans svårt att få någon vettig hjälp och slippa betala hjälpmedel ur en icke-existerande ficka. Visserligen fick jag lite pengar i julas, men de var bokmärkta enbart till roliga saker, och det har jag hållit stenhårt på. De går till fika med vännerna och lite småshopping då och då, och så tänkte jag eventuellt åka någonstans med syrran i höst. Jag måste nalla av det snart, för jag måste verkligen ha ett sånt här bord. Alla tips mottages hjärtligt och tacksamt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/ingen-affar-med-hojbart-bord/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjuli 31, 2013 kl. 23:59
  • Svara

  Twittra ut en efterlysning och länka till det här inlägget..?

  1. Bra idé, tack!

  • FixarFarsan.seaugusti 1, 2013 kl. 00:57
  • Svara

  Mitt tips är beggade företagsmöbler (konkursbon/auktioner), köp ett sådant för 100:- och såga skivan så att den passar..

  1. Ja, försöker hålla koll på sånt också, men än så länge har jag kammat noll. De är knappt billigare än ett nytt av Ikeas variant, och utan specifikationer för hur högt de går att höja. Och ingen garanti. 🙁 Men det är helt klart en bra grej att ha koll på, för rätt vad det är dyker det upp något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.