Ingen bra dag

I dag är ingen bra dag för ryggen. En hel helg med lekande är inte bra – trots att jag inte böjer mig eller vrider mig. Som tur är förstår barnet att jag har ont och att hon måste hjälpa mig med en massa saker, annars hade det aldrig fungerat. Det har i och för sig blivit mycket gosande och sånt som inte är jobbigt också, men att flyga på kvastar eller borsta våra häxkatter är inte min grej i längden. Dessutom blev det alldeles för mycket bilåkning i går. Också dåligt.

Häxa flyger på kvast

Tog en riktigt lång och skön lyxig dusch i morse, och så passade jag på att tona håret. Det har blivit så grått solblekt de senaste två veckorna, för jag har varit ute mycket mer än vanligt. Dessutom var det evigheter sedan jag klippte mig – det brukar bli lite si och så med det på somrarna – så då är det ju kul om färgen är snygg i alla fall. Det får växa vilt, tills det har nått över öronen. Sen brukar jag ledsna och göra en Britney Spears light.

I dag är jag i stan med älskaren R, det är dags för välbehövligt läkarbesök med behandling mot smärtan, och sedan strosande och fika. Det är som sagt ingen bra dag för ryggen, så då vill jag ha lite roligt i stället. Skulle gärna shanghaja bästa M och göra det med honom, för det var evigheter sedan vi sågs, men det han är i Shanghai. Chi fick jag…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/ingen-bra-dag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.