Inredning och bortglömd

I går hade jag tänkt följa med R in till stan när han skulle köpa något till ett fönster och kolla på en motorcykel. Planen var att han skulle lämna mig vid ett shoppingcentrum där det finns några butiker som har både inredning och annat skräp (Rusta, Jysk etc) medan han följde med sin pappa för att skrota en bil och köpa fönsterdelen, och sen skulle de plocka upp mig och vi skulle vidare på ett annat ärende utanför stan. Jag skulle nämligen kika på några saker, bland annat handdukar och förvaringsboxar.

Gick och glodde lite på Jysk och plockade ihop det jag skulle ha. Två ganska stora förvaringskorgar till hatthyllan hemma i lägenheten, samt en väggklocka och tre handdukar till lantstället. Tvåhundra spänn totalt. Vid det här laget trodde jag att jag skulle bli upplockad, för jag gick långsamt och länge och kikade innnan jag var färdig. Då ringde R och sa att de redan hade åkt till ärendet utanför stan, och skulle hämta mig på hemvägen i stället. Jaha… Lämna mig ensam där, bland alla butiker.

Gick vidare in på Rusta, vilka konstigt nog har mer saker för inredning och pynt nu för tiden, än bra möbler och byggsaker. Man får ju inga kvalitetsgrejer, men har man liten plånbok och bara är ute efter enkla saker så duger det. Köpte en lampa för en hundring, den ska stå på bordet i mitt pyttelilla kontor hemma.

Dessutom hittade jag ett spegelfat med fin kant som jag gillade, och det har jag både plats och användning för hemma. För 29 spänn tyckte jag inte att så mycket att orda om. Bild kommer nog sedan när det är på plats hemma. Sen började det bli lite tråkigt, för det finns inte så mycket att göra där ute, och mitt ärende var ju avklarat sedan länge. Strosade runt lite. Råkade hamna på Stadiums outlet och köpte två fina linnen för 30 kronor styck. Sen var orken slut, så jag pallrade mig till ett fik och satte mig och väntade, tills de var färdiga.
Kaffe

De hade lyckats skrota bilen, men någon motorcykel blev det inte, och fönsterdelen hade de helt glömt bort. R hatar pynt, och förstår inte riktigt vitsen med inredning och att ha det fint runt omkring sig. Men eftersom jag blev kvarlämnad i ett shoppingcentrum får han skylla sig själv att det följde med saker hem, så det så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/inredning-och-bortglomd/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.