Katternas klätterträd nästan klart!

Nu är katternas klätterträd nästan klart – i alla falll grunderna till det. Det saknas en liten stege upp till den högsta nivån, och några fästen för leksaker eller en fjäder att hänga leksaker i, men själva stommen är klar och inklädd med liggvänlig och klösvänlig matta. Hela grejen blev 1,70 meter hög, har rundade och lackade sidor och är välslipad. Inte en vass kant eller 90-gradig vinkel någonstans. Den nedersta hyllan är redan nu en klar favorit för i alla fall en av luddskallarna.

Katternas klätterträd är nästan färdigt!

Det är ju inte en katt på bilden, utan en liten sardin fylld med kattmynta. Hemma i lägenheten kommer katternas klätterträd att stå i ett hörn som enbart består av fönster, så att de kan se ut åt alla håll. De kan de inte riktigt göra här på lantstället, men här springer de å andra sidan ut och in precis som de vill – i stan får de vara innekatter. Skulle aldrig komma på tanken att släppa ut dem där, även om det är ett lugnt område nära parker. Så länge det finns bilar i närheten och folk som är dumma i huvudet så stannar de inne, och de är lika nöjda med det. Så länge de har saker att roa sig med när de vill, i alla fall.

Mina meterhöga chiliplantor skymtar till höger, och så den skitfula men ack så sköna pungsoffan i förgrunden. Det blev en riktigt bra klösgrej, för den kommer aldrig att vara i vägen. Visserligen är den inte riktigt klar, och den är inte så avancerad, men den funkar redan bra. Det är höjden som är viktig, så att de enkelt kan komma upp sig en bit i livet. För vem fan vill inte det?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/katternas-klattertrad-nastan-klart/

2 kommentarer

    • Farsanjuli 20, 2013 kl. 22:19
    • Svara

    Pungsoffa?
    Stomme med taskigt (obs vitsen) spänt skinn?

    1. Klicka på ordet får du se! Det är ett uttryck för en gammal ljusbrun skinnsoffa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.