Kattleksaker à la Göteborg

Köpte med mig ett par små souvenirer till katterna, från en djuraffär som låg i ett köpcentrum som liknade en labyrint i de centrala delarna av Göteborg. Det satt liksom ihop med Centralstationen, och jag visste inte var det ena började och det andra slutade. Hur som helst: Var annars hittar man kattleksaker som ser ut som fisk och skaldjur, om inte på västkusten? Hahaha!

Kattleksaker, räka och fisk

De är fyllda med kattmynta, så de är som knark för luddskallarna. Men jag tyckte ändå att de var sjukt söta för att vara kattleksaker, så jag tror att jag ska hänga räkan i bilen, eller nåt. Kattmynta luktar inget ändå, så jag kan hänga den någonstans utan att det stinker. Och jag vill inte att katterna ska tugga på den – det var den alldeles för söt för! Sardinerna kom i trepack, så de har fått två av dem.

Smågrabbarna verkar väldigt nöjda med sardinerna, de ska kastas och fångas och jagas fram och tillbaka, och de har hållt på en stund i går kväll och hela morgonen. De hade säkert inte klagat på de där räkorna eller fisken i Feskekyrkan heller, men de har haft det bra på lantstället med ”svärisarna” medan vi har varit borta. Jag har saknat dem, det är så himla skönt att komma hem och krypa ner i en skön säng med två katter på magen! Det märks så väl när man varit ifrån dem ett par dagar, för de blir ultragosiga – även om jag inte har några kattleksaker med mig hem!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/kattleksaker-a-la-goteborg/

2 kommentarer

    • Jilinajuli 14, 2013 kl. 14:48
    • Svara

    Nordstan, labyrinten huga! Jag fattar inte hur folk ens hittar där. Varit dit några gånger. Söta kattleksaker 🙂

    1. Jag höll inte på att komma ut! Tanken var att vi skulle gå igenom hela, men jag har ingen aning om vi gjorde det! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.