Kollegor och fantastisk dag

Fortsättningen på min lyxiga dag i går blev väldigt bra! Åkte till ”jobbet” (jag har ju inget nu, men jag håller ändå kontakt med mina gamla fantastiska kollegor) och blev bjuden på lunch. Det var väldigt kul att träffa alla igen och prata ikapp, för de känns verkligen som kompisar mer än gamla kollegor på kontoret. Det är ett fantastiskt gäng, och jag hoppas att jag någon gång i framtiden får jobba med dem igen.

Sedan träffade jag vännen M, som även hon hör till mina gamla kollegor och mer därtill. Hon har semester, så vi promenerade långsamt genom Rålis och sedan längs med Norr Mälarstrand, och stannade och vilade på bänkar varje kvart eller så. Perfekt tempo, det tog väl en dryg timme att komma till Mälarpaviljongen, där vi stannade och käkade. Eller ja, jag hade ju redan ätit, så jag drack kaffe. Himla mysigt ställe, och det var inte så mycket folk heller.

Vi gick vidare till ett glass- och kaffeställe lite längre fram. Regnet hängde i luften, så det var ganska tomt. Men vi klarade oss bra, och M bjuppade på en finfin glass – svart vinbärs- och hallonsorbet är bra grejer. De hade riktigt sköna solstolar att hänga i, och så hade de dricksvatten.

Lunch med gamla kollegor. Och ett glas dricksvatten!

Haha! Hade jag haft en spänn löst hade de fått den, bara för att jag gillar ordvitsar. Sen makade vi oss sakta vidare över bron mot Gamla Stan, och kollade i ett par butiker. Och vet ni vad? Jag hittade äntligen en grön scarf, efter evigheters evigheter!!

Ja, jag ser ut som ett troll i håret, och jag kanske inte klär så jäkla bra i färgen, men det skiter jag i. Jag älskar den. Det var en riktigt bra affär, de hade likadana i alla regnbågens färger för bara 99 spänn, och många andra riktigt snygga mönstrade. Ska definitivt dit nästa gång jag är på jakt efter en scarf, tror att stället heter Pashmina. Den ligger i alla fall i början på Stora Nygatan.

Arga Klara i grön scarf från Pashmina i Gamla stan. Lunchade med kollegor och sen blev det shopping!

Var helt slut när jag kom hem. Bara la mig ner i soffan och rörde inte en fena på tre timmar, men det var så trevligt att det absolut var värt all extra smärta i dag. I dag vill jag helst inte gå ut, bara vila, men i eftermiddag åker jag och möter älskaren R på jobbet, och åker söderut igen. Puh!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/kollegor-och-fantastisk-dag/

2 kommentarer

    • Mjuli 4, 2013 kl. 10:57
    • Svara

    Det var en finfin eftermiddag. Tack igen för sällskapet! Och jag tror definitivt att vi lär återkomma till glass- och kaffestället. =)

    1. Ja, det måste vi nästan göra! Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.