Korta shorts

Vad fasen är grejen med alldeles för korta shorts i sommar egentligen? Det är inte snyggt när jeansshortsen är så korta att insidan av fickorna hänger ner nedanför byxbenets kant! Det verkar vara just korta shorts av jeans som är grejen i år, särskilt bland ungar,  tonåringar och förvuxna sådana upp till 30-årsåldern. För det första så tycker jag att blå jeansshorts är skitfult, särskilt sådana med uppvikt kant, eller bara avklippta och fransiga. Inte snyggt.

Vad är poängen med att ens ha ett  par byxor på sig, om de är så korta att man ändå ser rumpvecken under skinkorna när man går omkring med dem? Det är inte skönt med så korta och tajta byxor, så det är säkerligen inte av den anledningen. För att hela benen ska bli bruna när man är ute och rör på sig? Kanske, men vem bryr sig? För att de tror att de har snygga ben?

Möjligt, men är man 12 bast har man inte särskilt välsvarvade ben. För att killar ska kolla lite extra och gilla dem? Antagligen, men de missar helt alla blickar från de som är 50- eller till och med 60-plus. Huuu.

De som har så här korta shorts bär oftast ett linne eller en t-shirt till. Ytterst få skulle få för sig att gå ut enbart i en t-shirt, men när den helt täcker alldeles för korta shorts, då borde man väl kanske fatta att byxorna är en aning för korta?

Nä, jag tycker att vi inför en ny regel. Slutar toppen/linnet/t-shirten i samma höjd som byxbenen (eller nedanför), då är byxorna för korta. Dessutom är det inte snyggt med korta shorts om man inte har vältränade ben. Vältränade, inte smala. Skärpning!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/korta-shorts/

12 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjuli 3, 2013 kl. 17:39
  • Svara

  Nu blev jag lite träffad. Jag har ett par shorts med uppvikt kant. 😀 Håller nog med dig att det ser bäst utan. Mina shorts är i alla fall inte så korta som på bilden och ärligt talat är det inte snyggt när fickorna syns eller för den delen skinkorna.
  Ofta återfinns även denna typ av shorts på kvinnor som är några nummer för stora vilket gör att valkarna syns ännu mer. Huuuuuu…….
  Intressant är att få veta varför så många anser dessa shorts snygga eller flyter de bara med strömmen? Min stil kanske inte är så illa i alla fall? jag har i alla fall moraliskt sett lagom längd på shortsen. Hahaha…..
  Jag kallar dessa shorts för fjortisshorts då det känns som man har dessa shorts för att visa att man vågar. För övrigt är trasiga kläder sällan vackert. Värre är att man tillverkar kläder för att sedan göra dom trasiga vilket hjärndöda människor sen slänger pengar på????? Jösses……

  1. Haha! Ja, lite för att visa att man vågar, så kan det nog vara också! Trots att det är skitfult. Såg ett par tjejer i såna i dag när jag gick runt stan med en kompis, och det är inte helt otroligt att de hörde mig raljera om hur fult det var. :mrgreen: Det verkar liksom som att folk tror att shortsen ska vara superkorta i år, oavsett hur man ser ut. Så är det alltså inte, man bör klä sig efter sin kropp. Och du, jag har minsann sett dina shorts med uppvikt kant! Det är snyggare utan, men precis som du säger är de så pass långa att det blir ok. 🙂 Men ve dig om du klipper av dem så att rumpvecken syns!

  • Petterjuli 3, 2013 kl. 18:17
  • Svara

  Jag fick en gång hör att jag inte hade någon rumpa utan endast två stickor som stack ut från ryggen. 😀 Mina ben är inte överdrivet grova och jag skulle nog se rejält bedrövlig ut med korta shorts. Jag trivs bra när de stannar strax ovanför knäna. Ingen risk att jag klipper shortsen kortare än så.
  Mina lår är inte tjockare än normalbyggda karlars vader. Hahaha… Nu för tiden gillar jag shorts men skippar nog uppvikningen i framtiden. Shortsen jag har får tjäna ut först men det gäller att hitta nya då och då.

  1. Det låter bra! 🙂 En del brallor som ser ut som kostymbyxor men i form av shorts är helt okej med uppvikta ben, det brukar vara sytt så. De är snygga på karlar!

  • Linajuli 3, 2013 kl. 19:44
  • Svara

  Nej det är inte snyggt med för korta shorts!!

  1. Nej, man måste liksom inte visa allt! Lagom är bäst i det här fallet. 🙂

  • Tofflanjuli 3, 2013 kl. 23:13
  • Svara

  Skitfult med för korta shorts! Men här i Byhålan finns ett etter värre mode: onepiece. Jag fattar inte hur ungar kan gå utspökade i dessa nallebjörnssparkdräkter mitt i sommaren, det måste ju var hur varmt som helst. Förutom att det är skitfult….

  1. Åh fy fan! Det är svårt att avgöra vilket som är värst. Men hur gör man om det blir för varmt – har man korta shorts och en t-shirt under sin sparkdräkt kanske? :mrgreen:

  • Monicajuli 4, 2013 kl. 08:43
  • Svara

  Hej Klara!
  Det var en tid sedan jag orkade kommentera dina inlägg. Men detta måste jag bara hålla med dej om. Det är så gräsligt fult, så jag fattar inte heller varför ungdomar går omkring i trasiga och för korta shorts. Det gäller vanliga jeans också. Med stora hål på och de ser ut som fan helt enkelt. Både shortsen och jeansen skulle jag kasta om jag var förälder till ungdomar som spökar ut sej på detta vis. Men modet kommer från USA bland så kallade ”kändisar”,, som mycket annat skit, och då SKA tydligen alla unga vara på detta hemska vis. Fult, fulare fulast.

  1. Ja, fult var ordet! Att visa för mycket är inte snyggt, punkt slut! Stor kram till dig, Monica!

  • Monicajuli 4, 2013 kl. 11:40
  • Svara

  Tack detsamma! 😉

  1. Tack! 🙂

  • Elmis » Det där med shortsjuni 10, 2014 kl. 11:42

  […] men jag har några med uppviken kant. Det är praktiskt för jag kan variera längden något. Vissa tycker det är skitfult men det bjuder jag på. Ibland passar en uppvikt kant men oftast är det […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.