Lars Ohly visar snoppen

Ingen har väl missat att Lars Ohly, före detta partiledare för Vänsterpartiet, lade upp en bild på Instagram vid tiotiden i morse? Media gjorde en stor grej av något så litet och skrumpet, och kanske låg det något bakom det. Ragga väljare på det här sättet, varför inte? Lars fotade bilden själv och lade upp den, och motivet skulle vara en tatuering som han har på vaden. Men Lars Ohly visar snoppen på bilden, och den lilla detaljen blev en stor snackis.

Vad han missade när han satt där och solade naken mitt i sin ledighet är ju att snoppen hängde och dinglade där mellan benen, precis som vanligt, och man kan tycka att han borde veta att den finns där när man fotar det området. Men tydligen inte. Hans egen bild togs bort efter en kort stund när både människor och tidningar uppmärksammat att Lars Ohlys kuk fanns till allmän beskådan. Nu finns den redan att köpa som tryck på kläder. Ohlys lilla röda, kanske den kommer att kallas i framtiden?

Lars Ohly visar snoppen på Instagram

Carl Bildt skrev ”Gratulerar till att du efter alla dessa år gjort detta genuina publika genombrott!”, och så är det säkert. Det här är en sån sak som kommer att hänga med i åratal, ungefär som när han pekade finger åt motståndarna i en TV-debatt. Det roliga med bilden är inte bara att han har missat att prinskorven syns (om så nu är fallet), utan att det fulaste faktiskt är tatueringen. Den är fruktansvärd, så jag fattar inte varför han ska skylta med den över huvud taget.

Nej, jag tror inte att det var ett misstag. Spelar man fickpingis och pekar finger så visar man säkert kuken också. Jag tycker att han framstår som en ganska äcklig karl. Antingen lade han ut den med flit, eller så är han dummare än tåget. Är man en högt uppsatt politiker borde man väl för sjutton ha lite respekt för sina potentiella väljare* i stället för att få dem att vilja kräkas?

*Nej, inte jag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/lars-ohly-visar-snoppen/

12 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjuli 24, 2013 kl. 21:58
  • Svara

  Ingen missat??? Jag har missat detta. Hänger inte på sociala medier. Klart Lars Ohly är dum som tåget. Han är ju gammal konduktör. Kanske därför han följt spåren och blivit gammelkommunist. Skiter å andra sidan fullständigt i snackisar som detta även om det var klantigt. Nu får han lida som Mona Sahlin och Tobleronen.
  Carl Bildt är en fyndig prick som fick till uttalandet. Han är ju utsedd till världsmästare i twittrande bland världens politiker.

  Nu undrar måste jag däremot fråga det jag länge undrat över. Varför är överkanten i din blogg röd och med stjärnor? Finns det tendenser till någon liknande övertygelse som kamrat Ohly?

  1. Oj då, jag tycker att nyheterna har varit översvämmade med prinskorven i dag! 🙂 Röd är den för att jag gillar rött, och stjärnorna är där för att jag gillar stjärnor – själv är jag åt det blå hållet rent politiskt så någon sådan koppling finns inte. Hmm, inte ens tänkt på att det kunde uppfattas så. Kanske läge att ändra.

  • Petterjuli 24, 2013 kl. 22:17
  • Svara

  Hahaha… Följer sällan gammelmedia och läser aldrig kvällspressen så jag missar ofta snackisar.
  Jag har aldrig uppfattat dig som ”rödgardist” och det var skönt att få det bekräftat. Rött är snyggt och så är stjärnor men de kan lätt kopplas samman till vänsterdragningar. 😀
  Personligen är jag också åt det blå hållet även om jag blivit ganska less på politiken.

  1. Håller med, det är så sällan det är raka svar och klara besked om saker och ting.

   Stjärnorna är borta! Det känns lite kalt, ska fundera på om jag kan hitta på något annat i stället. 🙂

  • Anthonyjuli 25, 2013 kl. 12:14
  • Svara

  Lars Ohly är dock inte partiledare för vänstern. Var ju sisådär ett år sedan.

  1. Korrekt, det står före detta partiledare i texten. Men den där Jonas är riktigt anonym, har inte hört eller sett mycket av honom.

  • Tofflanjuli 25, 2013 kl. 12:56
  • Svara

  Jag missade bilden och gjorde allt för att göra det – tills jag hamnade här…
  😈

  1. Hahaha, kikar man in här är det helt och hållet på egen risk! Inget är förbjudet, inte ens skrumpna prinskorvar!

    • Tofflanjuli 27, 2013 kl. 12:01
    • Svara

    Ha ha ha, skrumpna prinskorvar… Jag dööööööööööör….. 😆

    1. :mrgreen:

  • Jockejuli 27, 2013 kl. 00:43
  • Svara

  Byt ut han till hon, och snopp till slida. Då hade det här inlägget inte varit ok!

  1. Jag tycker inte att det är någon skillnad, men visst har du rätt i att det finns en del galna feminister som inte kan skilja på A och B. Jag hade gärna publicerat Mona Sahlins underliv också – men jag tror inte att tidningarna hade blåst upp det på samma sätt, eller att folk i allmänhet hade varit så intresserade. Kanske av rädsla för att framstå som sexistiska.

  • Nakenbilder i mobilen -februari 20, 2016 kl. 16:31

  […] är väl mestadels tjejer som håller på med att skicka sånt (förutom Lars Ohly och den lilla röda), och jag antar att det är en uppmärksamhetsgrej. Eller så har man inga […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.