Liseberg och Conny Bloom

Som av en händelse på vår lilla tredygnstripp till Göteborg, så kanske vi lyckas pricka in en akustisk spelning med Conny Bloom på Liseberg i morgon kväll. Så eventuellt drar vi dit och kollar – det vore ju onekligen ett bra tillfälle!

Electric Boys och Conny Bloom promotar "Reeferlord and them boys done swang". Conny Bloom spelar akustiskt på Liseberg.

Älskaren R fotade det här på en spelning i närheten av lantstället för två somrar sen, efter min första operation. Jesus-ljus och rockstjärnepose blir alltid bra på bild. Var där i rullstol, det var ett pyttelitet ställe. Liseberg är ju aningen större, men jag antar att det är en liten scen. Tänker definitivt undvika åkattraktionerna i största möjliga mån.

Förhoppningsvis har de flesta barnfamiljerna börjat rulla hemåt vid sjutiden, så jag kan dricka öl, käka rosa sockervadd tills jag vill kräkas så fort jag ser någon i Foppatofflor, och njuta av lite bra musik. Har ingen aning var hotellet (i centrum nära Centralstationen) ligger i förhållande till Liseberg, men jag behöver egentligen inte bry mig så mycket. Alla spårvagnar eller taxibilar bär säkert till min säng, och R hittar garanterat hem.

Pratade förresten bara häromdagen om att det var länge sedan man var på någon vettig konsert, och något särskilt bra program har det inte varit på Grönan i år heller. Kan tänka mig att se Tenacious D framöver, men i övrigt är det mycket skit. Agnes, Oskar Linnros, Darin, Loreen, Robin Stjernberg, Hästpojken… Va? Nej tack. Gillar inte pop – ogillar Idol-pop skarpt. Behöver inte ens åka i nån jäkla centrifug-karusell för att må illa. Nej, det här kan bli bra. Jag är hoppfull.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/liseberg-och-conny-bloom/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.