Liseberg och konsert avklarat

Liseberg, alltså! Tog rullstolen dit, och hann precis fram i tid till konserten med Conny Bloom började. Det var sjukt bra, jag förstår inte hur han får en del av de där ljuden ur en akustisk gitarr! Han hade med sig en riktigt bra trummis också, och tillsammans svängde de två oändligt mycket mer än ett dansband, Date, som spelade på en scen bredvid lite senare. Dansvänliga, urdåliga covers utan ett uns av sväng eller groove någonstans.

Conny Bloom på Liseberg

Konserten höll på i en timme, sen rullade älskaren R runt mig i rullstol på hela området. Stort, fint, inte särskilt handikappanpassat. Personalen ignorerade mig fullständigt på flera ställen när jag rullade fram och försökte vinna en gigantisk chokladkaka, men de såg alla andra. Det gick inte heller att ta sig in eller ut på en del ställen på grund av ouppmärksam personal, och när vi skulle lämna stället blev vi hänvisade till en snurrgrind. Ja, men…? R köpte ett par öron med en liten rosett till mig, för att jag skulle se lite extra dum ut.

Arga Klara med kaninöron på Liseberg

Det funkade. Han vann en liten mjukis-groda till mig också! Det var ytterst dålig kvalitet på priserna på Liseberg, så särskilt mycket spelande blev det inte. R körde några slag med en starke man-slägga, men kom bara till 72/100. Vekling! Övervägde att åka någon grej, men det hade inte funkat.

Satt och frös hela kvällen, och var stel som en pinne. Det fanns inte mycket att göra, eller några särskilt mysiga bänkar att sitta och fika vid. Och det var inte kul att käka på samma ställe som 30 ungar. Ja, jag är väldigt känslig för oljud. Jag avskyr det, och att ingen säger åt sina skrikande barn att vara tysta, när man är på restaurang. Promenerade hemåt vid elva-tiden, tinade på det lyxiga hotellrummet och lade mig i den ytterst obekväma sängen. Tur att jag hade min egen kudde med mig, i alla fall. Liseberg avklarat. Den stora behållningen var konserten, resten kunde jag gärna ha varit utan.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/liseberg-och-konsert-avklarat/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Då har jag rätt när jag säger att Stockholm är bättre än Göteborg. Sveriges framsida verkar inte så välkomnande utan trött, trist och opersonlig. 😀
  Näää, STHLM har alltid lockat mig mer. Gillar staden vid vattnet med de gamla härliga kåkarna. Klart det är storstadstjoande men ett besök då och då är inte fel.

  Hoppas ni ändå hade kul och fick ut lite sköj av resan.

  1. Jadå, provar man inte så vet man inte! Hade jag varit frisk hade det varit mycket bättre, men när till och med Liseberg var belamrat med gatsten blir det liksom inte kul.

 2. Måste säga att du ser inte alls dum ut…Jsag tycker du ser söt ut hihi
  /Kramar Annmi som hittat hit via ~ Bloggnytt ~

  1. Oj,jag slant visst fniss…Jag ska det stå 😉

   1. Det var underförstått 🙂

  2. Haha, tack! Kanske ska köra med öron när jag går ut och svirar då! 😉

 3. Jag tycker att du ser både dum och söt ut! Och folk som inte pratar direkt med en bara för att man sitter i rulle borde veta bättre. Öronen sitter väl inte i ben eller rygg, heller?! 👿

  1. Nej, man tycker inte det! Fick vänta flera spel, trots att jag viftade med pengar och det inte var kö! Och tack! :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: