Lyxig behandling

Puh, vilken dag. Jag är helt slut, men det har det varit värt! Började morgonen med en rejäl tvagning, en lång och varm, lyxig behandling i duschen med både peeling, härlig duschkräm, ryggborste och skön fotborste. Saker jag inte har på lantstället. Eller jo, visst finns det en dusch, men det är ingen turbo-fjutt i vattenflödet, och jag orkar inte släpa dit borstar och sånt.

Sen åkte jag till stan för en behandling hos den begåvade och bedårande herr Pinto. Han hade ställt in en urgullig liten uppstoppad uggla som satt monterad på en gren, och jag blev kär. I ugglan, alltså. Den var så söt, att jag låg och fnittrade lite åt den medan han behandlade min stela nacke. Har haft så ont i nacken den senaste veckan, att jag tror att jag måste köpa något liknande en Tempur-kudde till landet också. Har en sån hemma, som jag har haft i minst 10 år, och den är toppen. Men de är svindyra, så jag kanske tvingas nöja mig med en billigare kopia.

Tempurkudde. Lyxig behandling för nacken i dag, och skön kudde gör susen!När jag gick därifrån kunde jag vrida mer på huvudet än på en hel månad, och det gjorde inte ens särskilt ont. Hoppas att det håller i sig ett par veckor, i alla fall! Pratade om besöket hos specialisten, fick ett intyg med mig till Vårdcentralen, och lite om framtiden. Han var mer positiv än jag, men han håller ju på mer information om framtidens medicintekniska under än vad jag gör.

Det är så skönt att få komma dit och bli behandlad. En riktig lyxig behandling, en ljuspunkt i vardagen, som jag ser fram emot och längtar efter varje gång. Skönt, intressant och många gånger tänkvärt. Efter besöket där gjorde jag fler riktigt härliga saker, men nu är det vila i 110 km/h som gäller. Återkommer i morgon med fler detaljer!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/lyxig-behandling/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Karolinajuli 5, 2013 kl. 09:02
  • Svara

  Skönt att nacken blivit rörligare! Håller med om tempurkudden(för att inte tala om tempurmadrassen !!!) Varför inte köpa en tempurkudden begagnat på blocket? Du sätter ju ändå på ett örngott så du slipper andras löss! Kram

  1. Haha, ja, i och för sig! I går hade jag så ont att jag var tvungen att köpa en kudde (hade bara en platt dunkudde på landet) på vägen ner. Det blev en kopia, inte superbillig, inte svindyr, men riktigt bra för att sova en vecka i taget på. Kram!

  • Karolinajuli 5, 2013 kl. 13:48
  • Svara

  Bra att du iaf köpte en kopia! Hoppas nacken kommer gilla den!

  1. Det verkar så, första natten var väldigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.