Överdoserade på penselföring

I går var en mystisk dag. Älskaren R fortsatte att jobba med de två fönster han bytt ut, och så sprutade han in byggskum för att täta. Det var bara det att han aldrig använt något liknande förut, så han överdoserade när han gjorde det första fönstret. Skummet växte fyra-fem gånger i storlek när det var på plats… Han överdoserade så pass att det vällde ut sockerkaks-liknade massa runt och på fönstret, ner på väggen och på verandagolvet, haha!

Det andra fönstret gick bättre. Jag frågade, som vanligt, om jag kunde hjälpa till – och för en gångs skull, andra dagen i rad, kunde jag det! Jag fick måla en planka. Brädfoder. Han lade upp den på ett par pallbockar i lagom höjd, tog fram färg och pensel och berättade vad jag skulle och inte skulle göra. Ok. Började måla, inga problem. Tills jag insåg att han satt i skuggan en bit bort med en kall öl och kollade på min rumpa. Det var tydligen nästan lika bra att se någon jobba, som att pyssla själv.

Pensel. Har målat furupaneler. Överdoserade på penselföring

Målade en halvtimme, sen hade jag skitont i handen. Var tvungen att ha ortos på i natt, det var ganska länge sen, för jag har ju undvikit all ansträngning. Jag överdoserade på penselföring, helt enkelt. På kvällen dök syrran med dotter upp, och mer om det kommer senare. Jag är tydligen strängeligen upptagen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/overdoserade-pa-penselforing/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.