Rökta räkor

Åt några rökta räkor till lunch i går, från något dyrt ställe vid Feskekyrkan. Men de var de absolut godaste röka räkor jag någonsin har ätit i hela mitt liv! Satt vid kajkanten och njöt av dem, så länge det vara gick. Kollade på små fågelungar (nu, borde de inte vara nästan flygfärdiga vid det här laget?) och det extremt skräpiga vattnet. Det låg flaskor, burkar och sopor överallt. Men det var inte mitt fokus, utan de här.

Rökta räkor

Älskar rökta räkor. Älskar räkor. Älskar skaldjur! Har köpt en lite annan sorts räka och tre makrillar till de små luddskallarna därhemma, de får ni se en annan gång. De var så söta att jag inte kunde motstå dem. Hur som helst, i dag har vi två museibesök på schemat. Och så vill jag ha räkor till lunch i dag också. Rökta eller icke.

Har ett dygn kvar här innan vi rullar hemåt. Full gas hela tiden, förutom en timme på eftermiddagen när jag sover, helt knockad. Förväntar mig att vara ganska slut i morgon vid den här tiden, när vi är på väg hem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/rokta-rakor/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 11, 2013 kl. 18:18
    • Svara

    Å fy te rackarns såg goda de ser ut, de rökta räkorna!!!

    1. De var helt fantastiska! De bästa räkorna som äntrat min mun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.