Shut up

Gick igenom lite gamla bilder och hittade den här. Kommer ihåg att jag garvade högt i butiken när jag såg skylten. ”Vad då ched up? Menar de inte shut up?” Sen såg jag själva produkten – det var såna där härligt orangea cheddarliknande ostskivor i perfekta kvadrater, individuellt inplastade. Sjukt gott på hamburgare!

Ched up smältost av cheddartyp för hamburgare. Shut up! Roliga bilder på mat.

Ched up” låter ju faktiskt ganska likt ”Shut up” om man säger det klart och tydligt, och ganska snabbt! Helt klart roligare än ”Ost av cheddartyp”, eller ”Hamburgerost”, eller vad de nu brukar kallas. Nästa gång jag ska flippa burgare till fler än mig själv och R, och därmed även behöver ett storpack av orange ost, så vet jag helt klart vilken typ jag ska köpa. Hahaha!

-”Shut up?”
-”Öhh, va?”
-”Ja, vill du ha ost på burgaren?”

Hahaha! Synd att de bara fanns i en-kilosförpackningar, annars hade jag lätt sponsrat dem och använt lite mer sån där ost. Jag behöver typ 2 skivor de gånger jag gör hamburgare, kanske ett par-tre gånger om året, så tyvärr har jag inget behov av att köpa ett helt kilo. Men jag tycker ändå att fler borde göra som det står på paketet: ”Ched up”.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/shut-up/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • piafiajuli 26, 2013 kl. 14:29
  • Svara

  Jag brukar köpa just Ched Up, de är otroligt praktiskt förpackade, har lååång hållbarhet och passar även till pastagratänger! Bara slajsa på där det behövs och ger en god smak, man slipper kladda med riven ost. Sen några skvättar habanero och riven morot i lasagne-köttfärssåsen och lyckan är fullkomlig! Osten har dock något kortare smälttid jämfört med vanlig riven ost, så har man Ched Up överst, kan det bli snabbt mörkt i färgen. Men då lägger man på Chedden lite senare helt enkelt. Testa gärna!

  1. Men åh, det låter ju toppen! Ska köpa ett paket nästa gång jag har vägarna förbi den affären, för jag älskar sån där ”ost”. Jag hoppar över habaneron, men har gärna i både morötter och bacon! 🙂

    • piafiajuli 26, 2013 kl. 17:43
    • Svara

    Bacon eyyy? I lasagnen? Låter som en smaklöksresa! Måste testa! Tack för tipset!

    1. Bacon – helst till allt! Passar finfint i såsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.