Snygg på träningen

Gympa. Åttiotalssnygga tjejer med baddräktsliknande gymnastikdräkter (gärna med ett bälte runt midjan), permanentat hår och lite blå ögonskugga. Och kanske ett brokigt hårband. Utfördes med fördel hemma framför TV:n, tack vare den nya uppfinningen videon.

På så sätt slapp man besöka en svettig lokal, och slapp sätta på sig de ganska utmanande kläder som behövdes för att man skulle vara moderiktig på träningen. Varför man nu ens orkar bry sig om att vara snygg på träningen, för det har jag aldrig fattat. Jag är där för att bli stark och vältränad, inte för att vara snygg eller försöka imponera på någon.

Gympa i grupp nuförtiden är väl inte mycket bättre, förutom att de tajta byxorna är långa. I övrigt tycker jag att många, framför allt tjejer, bryr sig lite för mycket om hur de ser ut. Borde man inte fokusera på själva träningen? Lyfta mer, striktare, få högre puls, feel ze pump in za muscles? Inte vet jag. Jag vet bara att det såg, och ser fortfarande sjukt löjligt ut när någon på gymmet bryr sig om hur de ser ut. Det syns på långt håll. Särskilt roligt blir det när de försöker fota sig själva.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/snygg-pa-traningen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.