Systerdotter-race och fika med släkten

I kväll kommer min hela tjocka släkten ner till lantstället. De flesta, mina föräldrar och min farmor, ska bara stanna och fika, men syrran och min systerdotter stannar till söndag. Då åker vi samtidigt till stan, för jag har ett läkarbesök inplanerat på måndag. Min systerdotter har planerat att sova i vår lilla stuga, så jag räknar inte direkt med att få så många timmars vila som jag kan behöva, men kommer man hit får man göra som man vill. Är man hungrig får man äta, bara man diskar.

Hon är nog kanske inte så pigg i kväll när de kommer, för de ska knata runt på Kolmårdens djurpark hela dagen innan. Och är man inte så gammal, och ska göra två skitroliga saker samma helg, då är det svårt att ha fokus på allt. Men det blir bra! Med lite tur kan vi låna sandstranden – annars blir det badberget eller åka till en större strand. Och så finns det en massa roliga bär att plocka, djur att klappa och titta på, och så leka med mig förstås.

Labradorblandning, jag ska vara hundvakt i dag. Systerdotter kommer på besök.

Älskaren R åkte till stan för att handla lite enkel och barnvänlig mat, och prylar att täta sina nya fönster (som faktiskt sitter på plats) med. Jag laddar upp med en tupplur, tror jag. Vad händer hos dig i helgen?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/systerdotter-race-och-fika-med-slakten/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.