Veckans plus, vecka 27

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till min kudde. Det är så jäkla viktigt att ha en bra kudde när man har problem med nacken, för det är inte kul att vakna och inte kunna röra på huvudet utan att någon sticker in svärd i nacken. Min kudde är en Tempur-kudde, en ganska hård grej som formar sig efter mitt huvud och min nacke när jag ligger på den.

Tempurkudde. Lyxig och skön! Veckans plusJag köpte en billigare kopia i veckan, för jag sov så fruktansvärt dåligt på den vanliga dunkudden jag hade på lantstället. Det var någon slags memory-foam i den, och den var mycket mjukare än en riktig Tempur-kudde, men den funkar helt okej för några nätter i taget. Funderar på att ta med den till hotellet på resan nästa vecka, för hotellkuddar är sällan bra, och sängen lär vara extremt dålig för min rygg som den är. Så veckans plus den här veckan går till vettiga ergonomiska kuddar – och Tempurkudden är min favorit.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/veckans-plus-vecka-27/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.